`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Giro

Giro JAG

Giro JAG

  • Giro JAG
  • Giro JAG
  • Giro JAG

Giro JAG

Produktbeskrivelse Giro JAG

The Jag sætter en højere standard for entry level performance cykelhandsker, med plys EVA polstring, der suppleres af Giros ekstraordinære Super Fit ergonomisk design og høj kvalitet konstruktion.

Det er et godt valg for ryttere, der ønsker en let polstret handske med diskret stil, der giver pasform og komfort, at rivaliserende handsker koster dobbelt så meget.

Specifikationer:

Håndflade:

Super Fit Engineered Three Panel Design

Microfiber Palm

Sonic Welded Pull Tab

Øverst:

Fugtighed wicking

4-vejs Stretch Lycra

Meget absorberende mikrofiber tørrende overflade

Low Profile Velcro Closure

polstring:

Optimeret EVA Padding

Teknologi:

SUPER FIT ENGINEERING FOR HANDSKER:

Super Fit Engineering er en proprietær proces, der styrer pasformen, design og mønster af hver Giro-handske for maksimal komfort og ydeevne.

Ved omhyggeligt at skræddersy håndfladen, fingre og polstring af zoner, der passer til håndens form og størrelse, reducerer Super Fit Engineering bundtning og ubehag, samtidig med at grebet, barens følelse og effektiviteten af ​​polstring forbedres.

Og med så mange som seks størrelser pr. Model, kan næsten enhver rytter have et par par handsker, der passer til deres behov.

TRE PIECE PALM KONSTRUKTION:

Vores unikke 3-delt palme-konstruktion skrædder vores handsker til at reducere bunching, og gør det muligt for dine hænder at bevæge sig naturligt for øget kontrol, der ikke kompromitterer barens følelse.

Ved at designe hver del af håndfladen for at efterligne en hånds funktioner og artikulering øger Giro-handsker grebet og giver et overordnet niveau af beskyttelse for hele hånden.

1 THUMB Super Fit Engineered tommelfingerpanel er afgørende for, at du får en god pasform med din hånd, samtidig med at bevægelsesfriheden og det forbedrede greb er nødvendige for maksimal kontrol og bar føler.

2 PALM Super Fit Engineered Palm Panel er optimeret til at give en tæt og behagelig pasform uden bundtning, når du greb styret. Ved omhyggeligt at dimensionere håndfladen for at matche håndens naturlige kurve forbliver vores handsker smarte, samtidig med at der ydes et beskyttelseslag.

3? Krop Den Super Fit Engineered krop i en Giro-handske er designet til at understøtte din hånds naturlige bevægelse, samtidig med at den giver en platform til polstring og beskyttelse, hvor du har brug for det mest.

Ved at optimere tykkelsen og placeringen af ​​polstring med integrerede Flex Zones, giver Giro-handsker en mere naturlig bevægelse af fingre og led.


Hvad ville du sige til at finde Giro JAG til denne pris? Helt vildt ikke? Vent ikke mere, køb i din cykel butik. Køb det bedste udstyr fra Giro og gør dine daglige sports aktiviteter til en leg. Og det bedste er at du får det hele til den bedste pris! Så skynd dig ind og kig på nogle Herretøj varer.

Funktioner Giro JAG

Køn
Tilbehør
Handsker
Funktioner
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (6)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Alt perfekt

-

alt perfekt

Stort produkt

-

Stort produkt. Stor værdi for pengene. Jeg modtog den i Brasilien uden omkostninger og uden postgebyr.

God

-

Iført følelse og pris er meget god.

Tilfreds

-

Fremragende værdi for pengene. Meget blødt

Komfortabel

-

Meget komfortable handsker til en meget overkommelig pris.

Meget godt

-

God kvalitet til prisen, jeg bliver nødt til at vente på at se om de er holdbare.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk