`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Giro

Giro Neo Blaze

Giro Neo Blaze

  • Giro Neo Blaze
  • Giro Neo Blaze
  • Giro Neo Blaze

Giro Neo Blaze

Produktbeskrivelse Giro Neo Blaze

Neo Blaze er vores premium handske til koldt og vådt vejr, når maksimal fingerfærdighed er nødvendig. Premium neopren holder varme i de hårdeste betingelser, uden at gå på kompromis med behændighed eller kontrol. Blinde syede og limede sømme holder vejret ude og varme i.Funktioner:


Vandtæt aftørring overflade.

Reflekterende detaljer på skallenSpecifikationer:


Palm: Silikone detaljer på håndfladen. Reflekterende detaljer på skallen

Ydre Shell: Pertex vandtæt / åndbart stof afviser koldt, vådt vejr Hipora 100% vandtæt konstruktion liner Clarino syntetisk læder håndflade for maksimal greb Justerbar manchet til at forsegle ud kulde og sne Super Fit Udviklet med 3 panel palme til en skræddersyet pasformTeknologi:


SUPER FIT ENGINEERING til handsker:

Super Fit Engineering er en proprietær proces, der guider pasform, design og mønster af hver Giro handske for maksimal komfort og ydelse. Ved omhyggeligt at skræddersy håndfladen, at fingre og polstring zoner matche form og størrelse af hånden, Super Fit Engineering reducerer sammenklumpning og ubehag samtidig øge greb, bar føler og effektiviteten af ​​polstringen. Og med så mange som seks størrelser til rådighed pr model, næsten enhver rytter kan godt par handsker til at matche deres behov.


Thinsulate XT S:

Vælg Giro vinterhandsker har Thinsulate XT S isolering for exceptionel varme og komfort, med X Statisk anti mikrobielle egenskaber, der hjælper til at kontrollere bakterier og lugt. Vi anvender mere isolering i toppen af ​​handskerne til at levere varme fra elementerne, og lidt mindre i håndfladen at opretholde greb og bar føler uden at kompromittere komfort.


Hvis du er på udkig efter Giro Neo Blaze, er heldet med dig. I vores cykel butik, finder du de bedste priser og den samme oplevelse som i en normal bikeinn butik. Skynd dig, bestil dine Herretøj med det samme. bikeinn tilbyder et kæmpe udvalg i Handsker, til alt slags sport. Vores Handsker er skræddersyet til at klare dine behov, i alt slags vejr.

Funktioner Giro Neo Blaze

Køn
Tilbehør
Handsker
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Giro neo blis

-

Gode ​​handsker til vådt ridning. Kan gøre dine hænder sved hvis temp er for varmt. Brug for en lille ting mere nedenunder hvis det er for koldt.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk