`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Giro

Giro Rev

  • Giro Rev
  • Giro Rev
  • Giro Rev

Giro Rev

Produktbeskrivelse Giro Rev

Rev ™ -skoen føles smidig og støttende lige ud af æsken, og det er let at blive komfortabel med takket være den brede vifte af justering, du får med de tre rembeslagssystem. Når det er på tide at skrue op i pedalerne, får du den fulde kraft af en stygtig nylon sål smeltet sammen med vores slidstærke støbejerns gummitræne, så du får en god trækkraft på alle typer overflader - uanset om du er inde i gymnastiksalen eller ude på vejen.

Funktioner:

Øverst:

Klassisk 3-stroppedesign

Syntetisk øvre

Åndbar mesh

Ydersål:

Co støbt nylon og gummi ydersål med 2 bolt klap mount

Mid fod scuff vagt

Indersål:

Die skåret indlægssåler

Specifikationer:

Vægt: 315 gram


Giro Rev er en vare der hører til Cykelsko kategorien indenfor Herresko, i din cykel butik, bikeinn. Vent ikke mere, læs alle de fordele der følger med i vores online bikeinn fællesskab. Hvilke fordele er der ved Giro Rev? Dette produkt er specielt lavet til at give hjælp til cykel, lavet med den største passion.

Funktioner Giro Rev

Køn
Anbefalet brug
Lukkeanordninger
Uigennemtrængeligt
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk