`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Giro

Giro Rivet Cs

  • Giro Rivet Cs
  • Giro Rivet Cs

Giro Rivet Cs

Produktbeskrivelse Giro Rivet Cs

Giro Rivet CS Mountain Handsker

Specifikationer:

Håndflade:

Super Fit Engineered Three Panel Design

Cool Skin Microfiber Palm

Forstærket Heel Pad

Handske øverste:

Letvægts Slip On Design

Gradient Stretch Woven Backhand For Forbedret Fugtighed Wicking, Holdbarhed, Stretch And Pustability

Meget absorberende Microfiber Wiping Surface

Teknologi:

SUPER FIT ENGINEERING:

Super Fit Engineering er en proprietær proces, der styrer pasformen, design og mønster af hver Giro-handske for maksimal komfort og ydeevne. Ved omhyggeligt at skræddersy håndfladen, fingre og polstring af zoner, der matcher håndens form og størrelse, reducerer Super Fit Engineering bundtning og ubehag, samtidig med at grebet, barens følelse og polstringens effektivitet forbedres. Og med så mange som seks størrelser pr. Model, kan næsten enhver rytter have et par par handsker, der passer til deres behov.

TRE PIECE PALM CONSTRUCTION:

Vores unikke 3-delt palme-konstruktion skrædder vores handsker til at reducere bunke og gør det muligt for dine hænder at bevæge sig naturligt for øget kontrol, der ikke kompromitterer barens følelse. Ved at designe hver del af håndfladen for at efterligne en håndfunktion og artikulering, øger Giro-handsker grebet og giver et overordnet niveau af beskyttelse for hele hånden. 1 THUMB Det Super Fit Engineered tommelfingerpanel er afgørende for, at du får en god pasform med din hånd, mens der tillader også bevægelsesfrihed og øget greb, der er nødvendige for maksimal kontrol og bar føler.2 PALM Super Fit Engineered Palm Panel er optimeret til at give en behagelig og behagelig pasform uden bundtning, når du greb styret. Ved omhyggeligt at dimensionere håndfladen for at matche håndens naturlige kurve forbliver vores handsker smarte, samtidig med at der ydes et beskyttelseslag.3. BODY Supergiro-konstrueret krop i en Giro-handske er designet til at understøtte din hendes naturlige bevægelse, samtidig med at der skabes en platform for polstring og beskyttelse, hvor du har brug for det mest. Ved at optimere tykkelsen og placeringen af polstring med integrerede Flex Zones, giver Giro-handsker en mere naturlig bevægelse af fingre og led.


Hvis du står og mangler en Giro Rivet Cs, kan du altid finde den på lager og til den bedste pris. Herretøj udstyr fra mærker som Giro, er produceret af de bedste materialer. Giro er eksklusiv design cykel er skræddersyet til dine behov. Så kig igennem vores mange tilbud og se om du ikke kan finde din nye Giro Rivet Cs i dag!

Funktioner Giro Rivet Cs

Handsker
Funktioner
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Dreje

-

Højeste letvægtskvalitet uden at kompromittere beskyttelsen kort sagt er en TURN!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk