`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Giro

Giro Savix

Giro Savix

Giro Savix

Giro Savix

  • Giro Savix
  • Giro Savix
  • Giro Savix
  • Giro Savix
  • Giro Savix
  • Giro Savix

Giro Savix

Produktbeskrivelse Giro Savix

Handske, der er udviklet specielt til målmændene, der gør forskel på og uden for banen, for dem, der er ledere og ikke tilhængere, for alle terrengemål, der ikke er begrænset af vejrforholdene eller retten, for dem der ikke gør undskyldninger og de giver det bedste af dem til enhver tid, for dem der søger at overskride. Hvis du er fra denne udvalgte gruppe, finder du i denne model din sjælskammerat og ideelle partner for eventyr for at forsvare buen sammen.

UNO Alpha kombinerer komfort, teknisk og vedhæftning af en high end handske med modstanden og alsidigheden af ​​en midterhandskande.

Tilbage: Syntetisk latexfrekvens for at give krop og volumen. Udformningen af ​​graveringerne af frekvensen har den funktion at give større ergonomi og lette håndens bøjning, ligesom knoglens zone har større volumen for at beskytte området (Punching Zone). Alle monteret på stærkt åndbart mesh.

Cut: Ergo Roll. Blanding af rullefinger ved fingerspidserne, der næsten næsten fuldstændigt og ergonomisk er i resten af ​​handsken, hvilket gør en meget behagelig og behagelig oplevelse til at passe dem.

Latex: Palmen presses for at give større bevægelsesfrihed, mere komfort, mere ergonomi og bedre åndbarhed inde i handsken (Active Cell Zone). Omega Latex Grip i fingreområdet for at få et ekstraordinært greb, og i håndflatens område bruger vi Omega Resistance latex til at modstå jordens slid og friktionen forårsaget af hauls .

Lukning: elastisk armbånd omhygget af et hovedbånd lavet af latex, der går gennem det nederste område af håndfladen og gør funktionen af ​​udvidet palme og tekstil i det nedre område af ryggen, hvilket er et brugerdefineret vindue forbundet med et elastikbånd der giver mulighed for at justere efter smagen af ​​hver skyder.


Giro Savix findes i mange versioner. Køb dem hos bikeinn og få en masse fordele. Giro Savix er med garanti den originale Giro. Du kan også købe andre ting, kig i vores Damesko katalog og Cykelsko.

Funktioner Giro Savix

Køn
Anbefalet brug
Lukkeanordninger
Uigennemtrængeligt
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Meget godt

-

Cool! Meget god kvalitet prisforhold. De er meget komfortable

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk