`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Giro

Giro Scamp

  • Giro Scamp
  • Giro Scamp

Giro Scamp

Produktbeskrivelse Giro Scamp

Scampen er fyldt med fantastiske funktioner, herunder nogle af de samme elementer, der findes i vores bedste voksne hjelme, alt sammen i en mindre pakke designet til at passe til dit barn. Roc Loc Jr.-pasningssystemet med knivbeskyttelsesspænde giver en nem måde at tilpasse din børneshjelm hurtigt og sikkert på. Det brede størrelsesområde sikrer, at børn kan bruge denne hjelm, når de vokser fra balancecykler til træningshjul. Designet er inspireret af den voksne Montaro / Montara, og da Scamp MIPS er tilgængelig i en række børnevenlige farver og design, vil børn være glade for at bære den hver gang de kører.

Funktioner:

Roc Loc® Jr. er et simpelt, slidstærkt skivepasningssystem, der er specielt formet til at passe til barnets krumning. Formen blev udviklet med års forskning i anatomiske data for at sikre en sikker og behagelig pasform. En stor, gummibelagt knap gør det nemt for voksne at justere hjelmen for korrekt spænding, så børnene hurtigt kan starte deres tur.

I Mold Construction smelter en hård polykarbonat ydre skal med hjelmens slagabsorberende skumforing. Fusionsprocessen giver mulighed for bedre ventilationssystemer, hvilket gør i formhjelme lettere og køligere end traditionelle hjelme.

Specifikationer:

Konstruktion: I Mold Construction

Ventiler: 8

Fit System: Roc Loc Jr.

Certificering: Cpsc Cykel


EN1078 VIGTIG BEMÆRK Denne hjelm er bygget, testet og godkendt i henhold til de europæiske bestemmelser EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for brugen af denne hjelm i andre lande, der ikke er underlagt denne europæiske homologation EN1078, og afskrækker brugen heraf i disse lande.

Bestil dine Giro Scamp og modtag dem om nogle få dage. De findes i mange størrelser og stort udvalg i farver på vores Giro Scamp, så skynd dig ind og det du står og mangler. Lige nu Giro Scamp er på lager og prisen er 32.99 $. Med vores store udvalg i Hjelme, behøver du kun at kigge et sted.

Funktioner Giro Scamp

Køn
Alder
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (6)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Sød scamp hjelm

-

Fremragende hjelm med en konstruktionskvalitet langt over gennemsnittet. Det giver større justering og sikkerhed. investeringen værd. Meget rent udseende

Meget flot hjelm

-

Passer perfekt til mine 11 måneder. Smuk, let at justere og behageligt. Meget fint !!!!!

Giro scamp hjelm

-

Jeg bestilte denne lillehjelm den 21. april og har stadig ikke modtaget en måned senere. Virksomheden er meget vanskelig at kontakte, og når du gør det, er der ingen svar. Det skulle ankomme senest den 1. maj.

Vi vil have dit produkt i engrosprisen, som vi kan sælge i vores butik, fordi denne pris er for de kunder, vi er nødt til at tage tyve til flere kvalitetsprodukter fra dig synes, at de har købt det så godt købe sir.

-

God hjelm flot kvalitetsprodukt dejligt udseende smukt. rakeshtscycle1977@gmail.com

Meget god hjelm!

-

Meget god hjelm til børn !! Størrelse S egnet til 8 år gammel dreng med 50 cm perimeter i hovedet og har stadig plads til vækst.

Store

-

God pasform, masser af plads til at vokse ind i det og masser af justering. Let vægt til de unge hals. Modtagersiden af spændet er fast, så spændet, når det er op, ender ud af midten, men dette er helt normalt.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk