up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Returnering af ordre

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Giro

Giro Strade Dure Supergel

Giro Strade Dure Supergel

plus
  • Play videoGiro Strade Dure Supergel
  • Giro Strade Dure Supergel
  • Giro Strade Dure Supergel

Giro Strade Dure Supergel

Produktbeskrivelse Giro Strade Dure Supergel

Strade DureSupergel blev designet til ekstraordinær dæmpning takket være Dual Layer Technogel / Rebound Foam polstring. Vores usædvanlige Super Fit ergonomiske design og høj kvalitet konstruktion forbedrer pasformen og følelsen, for at eliminere den klumpede følelse af andre ultraplush handsker. Og med AX Suede Palms holdbarhed kan du fortsætte, når vejen slutter.

Specifikationer:

Palm: Super Fit tre panel design, AX Suede Syntetisk Læder, Sonic Svejset Træk Tab

Øverste: Fugtvæv, 4-vejs stretch, Åndbar Mesh, Meget Absorberende Microfiber Tørreoverflade, Lav Profil Velcro Closure

Padding: 2mm Technogel / 4mm Rebound Foam Padding

Teknologi:

SUPER FIT ENGINEERING FOR HANDSKER:

Super Fit Engineering er en proprietær proces, der styrer pasformen, design og mønster af hver Giro-handske for maksimal komfort og ydeevne. Ved omhyggeligt at skræddersy håndfladen, fingre og polstring af zoner, der passer til håndens form og størrelse, reducerer Super Fit Engineering bundtning og ubehag, samtidig med at grebet, barens følelse og effektiviteten af ​​polstring forbedres. Og med så mange som seks størrelser pr. Model, kan næsten enhver rytter have et par par handsker, der passer til deres behov.

TECHNOGEL:

Technogel er et proprietært polyurethan materiale, der oprindeligt er designet til medicinske formål. Vi bruger Technogel til polstring i vores premiumhandsker på grund af dets overlegne trykfordelingsegenskaber. Når man trykker mellem handsken og styret, støtter Technogel sig selv ved at deformere langs alle tre akser. Normale polstermaterialer har en tendens til kun at deformere langs en akse, hvilket får trykket til at akkumulere i de direkte kontaktzoner.

Girohandsker med Technogel giver:

Overordnet trykfordeling? op til 300% bedre end standard gel, for øget komfort og beskyttelse mod følelsesløshed over lange perioder.

Fremragende effektabsorption? op til 30% bedre end standard gel, for beskyttelse mod stød og vibrationer.

Langvarig ydeevne det hærder eller nedbryder ikke over tid, så handsken forbliver smidig og behagelig kilometer efter kilometer.

TRE PIECE PALM KONSTRUKTION:

Vores unikke 3-delt palme-konstruktion skrædder vores handsker til at reducere bunching, og gør det muligt for dine hænder at bevæge sig naturligt for øget kontrol, der ikke kompromitterer barens følelse. Ved at designe hver del af håndfladen for at efterligne en hånds funktioner og artikulering øger Giro-handsker grebet og giver et overordnet niveau af beskyttelse for hele hånden.

1 THUMB Super Fit Engineered tommelfingerpanel er afgørende for, at du får en god pasform med din hånd, samtidig med at bevægelsesfriheden og det forbedrede greb er nødvendige for maksimal kontrol og bar føler.

2 PALM Super Fit Engineered Palm Panel er optimeret til at give en tæt og behagelig pasform uden bundtning, når du greb styret. Ved omhyggeligt at dimensionere håndfladen for at matche håndens naturlige kurve forbliver vores handsker smarte, samtidig med at der ydes et beskyttelseslag.

3? Krop Den Super Fit Engineered krop i en Giro-handske er designet til at understøtte din hånds naturlige bevægelse, samtidig med at den giver en platform til polstring og beskyttelse, hvor du har brug for det mest. Ved at optimere tykkelsen og placeringen af ​​polstring med integrerede Flex Zones, giver Giro-handsker en mere naturlig bevægelse af fingre og led.


På tilbud nu, Giro Strade Dure Supergel til den bedste pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hos bikeinn, Kan du finde udstyr til Herretøj, extra mange Handsker. Vi har mange forskellige Handsker, lige til at klarer dine daglige behov.

Funktioner Giro Strade Dure Supergel

Handsker
Farve
Funktioner
Anbefalet brug

Kundeanmeldelser og spørgsmål (3)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Godt produkt

-

Godt produkt, de tilpasser sig meget godt.

Meget god, men en søm er ubehageligt

-

Handskerne er fremragende, men der er en søm mellem tommelfingeren og den hånd, der er ubehageligt. Det ser ud til at blive bedre med brug, men jeg har ikke haft dette problem med andre handsker.

Handsker er også behagelige

-

Jeg gav disse handsker som en gave, og de er store. Passformen er yderst behagelig.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up