`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Giro

Giro Stradedure Supergel

  • Giro Stradedure Supergel
  • Giro Stradedure Supergel

Giro Stradedure Supergel

Produktbeskrivelse Giro Stradedure Supergel

Strate DureSupergel blev designet til exceptionel dæmpning takket være Dual Layer Technogel / Rebound Foam polstring. Vores usædvanlige Super Fit ergonomiske design og høj kvalitet konstruktion forbedrer pasformen og følelsen, for at eliminere den klumpede følelse af andre ultraplush handsker.

Og med AX Suede Palms holdbarhed kan du fortsætte, når vejen slutter.

Specifikationer:

Håndflade:

Super Fit tre panel design

AX Suede Syntetisk Læder

Sonic Welded Pull Tab

Øverst:

Fugtighed wicking

4 vejs stretch

Åndbar Mesh

Meget absorberende mikrofiber tørrende overflade

Low Profile Velcro Closure

polstring:

2mm Technogel / 4mm Rebound Foam Padding

Teknologi:

SUPER FIT ENGINEERING FOR HANDSKER:

Super Fit Engineering er en proprietær proces, der styrer pasformen, design og mønster af hver Giro-handske for maksimal komfort og ydeevne.

Ved omhyggeligt at skræddersy håndfladen, fingre og polstring af zoner, der passer til håndens form og størrelse, reducerer Super Fit Engineering bundtning og ubehag, samtidig med at grebet, barens følelse og effektiviteten af ​​polstring forbedres.

Og med så mange som seks størrelser pr. Model, kan næsten enhver rytter have et par par handsker, der passer til deres behov.

TECHNOGEL:

Technogel er et proprietært polyurethan materiale, der oprindeligt er designet til medicinske formål. Vi bruger Technogel til polstring i vores premiumhandsker på grund af dets overlegne trykfordelingsegenskaber.

Når man trykker mellem handsken og styret, støtter Technogel sig selv ved at deformere langs alle tre akser. Normale polstermaterialer har en tendens til kun at deformere langs en akse, hvilket får trykket til at akkumulere i de direkte kontaktzoner.

Girohandsker med Technogel giver:

Overordnet trykfordeling? op til 300% bedre end standard gel, for øget komfort og beskyttelse mod følelsesløshed over lange perioder.

Fremragende effektabsorption? op til 30% bedre end standard gel, for beskyttelse mod stød og vibrationer.

Langvarig ydeevne det hærder eller nedbryder ikke over tid, så handsken forbliver smidig og behagelig kilometer efter kilometer.

TRE PIECE PALM KONSTRUKTION:

Vores unikke 3-delt palme-konstruktion skrædder vores handsker til at reducere bunching, og gør det muligt for dine hænder at bevæge sig naturligt for øget kontrol, der ikke kompromitterer barens følelse.

Ved at designe hver del af håndfladen for at efterligne en hånds funktioner og artikulering øger Giro-handsker grebet og giver et overordnet niveau af beskyttelse for hele hånden.

1 THUMB Super Fit Engineered tommelfingerpanel er afgørende for, at du får en god pasform med din hånd, samtidig med at bevægelsesfriheden og det forbedrede greb er nødvendige for maksimal kontrol og bar føler.

2 PALM Super Fit Engineered Palm Panel er optimeret til at give en tæt og behagelig pasform uden bundtning, når du greb styret. Ved omhyggeligt at dimensionere håndfladen for at matche håndens naturlige kurve forbliver vores handsker smarte, samtidig med at der ydes et beskyttelseslag.

3? Krop Den Super Fit Engineered krop i en Giro-handske er designet til at understøtte din hånds naturlige bevægelse, samtidig med at den giver en platform til polstring og beskyttelse, hvor du har brug for det mest.

Ved at optimere tykkelsen og placeringen af ​​polstring med integrerede Flex Zones, giver Giro-handsker en mere naturlig bevægelse af fingre og led.


Giro Stradedure Supergel er en vare der hører til Handsker kategorien indenfor Herretøj, i din cykel butik, bikeinn. Vent ikke mere, læs alle de fordele der følger med i vores online bikeinn fællesskab. Hvilke fordele er der ved Giro Stradedure Supergel? Dette produkt er specielt lavet til at give hjælp til cykel, lavet med den største passion.

Funktioner Giro Stradedure Supergel

Kundeanmeldelser og spørgsmål (11)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Gode handsker

-

På komfortable korte ruter ser du ikke ud til at have på noget og god dæmpning. Godt køb. Hvad angår forsendelse, tog det fra 06/13 til 06/23. Længe nok til min smag

Bare jobbet

-

Jeg købte disse handsker på grund af den høje bedømmelse, de fik i mange cykelmagasiner, og de havde ret. Fulgte størrelsesguiden, og de passede perfekt. Meget behagelig og gelen dæmper vibberne fra min kulstofgaffel og racedæk godt. De ser godt lavet ud og vil anbefale alle, der leder efter en anstændig vejhandske med gelepuder.

Handsker

-

Fremragende handsker

Komfort

-

Komfortable handsker med en stor polstring på håndfladen, især det område, der hviler på styret, forhindrer pres på ulnarnerven.

Korrekt handske

-

Højre handske, bedst den generøse gelepolstring.

Daniel

-

æstetisk meget god kvalitet og pris ankom til det foreslåede tidspunkt af sælgeren.

Gode handsker!

-

Meget behagelig, meget gel, hænderne hviler som på en pude.

Fantastisk pris / kvalitet-forhold

-

Jeg havde allerede Giro Strate Dure Spergel LF og jeg kunne godt lide følelsen af komfort så meget, at jeg var nødt til at købe shorts af samme model.

Meget godt materiale

-

Meget komfortable handsker. God værdi for pengene. Anbefales.

Komfortabel

-

Gode ​​handsker til prisen. Stor følelse og god pasform.

Giro stradedure supergel

-

¡Excelente producto! Ha superado mis expectativas. La atención y servicio fue excelente, ha sido un gran placer comprar con ustedes. Gracias

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk