`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Giro

Giro Strate Dura Supergel

Giro Strate Dura Supergel

  • Giro Strate Dura Supergel
  • Giro Strate Dura Supergel
  • Giro Strate Dura Supergel

Giro Strate Dura Supergel

Produktbeskrivelse Giro Strate Dura Supergel

Strade DureSupergel blev designet til ekstraordinær dæmpning takket være Dual Layer Technogel / Rebound Foam polstring. Vores usædvanlige Super Fit ergonomiske design og høj kvalitet konstruktion forbedrer pasformen og følelsen, for at eliminere den klumpede følelse af andre ultraplush handsker. Og med AX Suede Palms holdbarhed kan du fortsætte, når vejen slutter.

Specifikationer:

Palm: Super Fit tre panel design, AX Suede Syntetisk Læder, Sonic Svejset Træk Tab

Øverste: Fugtvæv, 4-vejs stretch, Åndbar Mesh, Meget Absorberende Microfiber Tørreoverflade, Lav Profil Velcro Closure

Padding: 2mm Technogel / 4mm Rebound Foam Padding

Teknologi:

SUPER FIT ENGINEERING FOR HANDSKER:

Super Fit Engineering er en proprietær proces, der styrer pasformen, design og mønster af hver Giro-handske for maksimal komfort og ydeevne. Ved omhyggeligt at skræddersy håndfladen, fingre og polstring af zoner, der passer til håndens form og størrelse, reducerer Super Fit Engineering bundtning og ubehag, samtidig med at grebet, barens følelse og effektiviteten af ​​polstring forbedres. Og med så mange som seks størrelser pr. Model, kan næsten enhver rytter have et par par handsker, der passer til deres behov.

TECHNOGEL:

Technogel er et proprietært polyurethan materiale, der oprindeligt er designet til medicinske formål. Vi bruger Technogel til polstring i vores premiumhandsker på grund af dets overlegne trykfordelingsegenskaber. Når man trykker mellem handsken og styret, støtter Technogel sig selv ved at deformere langs alle tre akser. Normale polstermaterialer har en tendens til kun at deformere langs en akse, hvilket får trykket til at akkumulere i de direkte kontaktzoner.

Girohandsker med Technogel giver:

Overordnet trykfordeling? op til 300% bedre end standard gel, for øget komfort og beskyttelse mod følelsesløshed over lange perioder.

Fremragende effektabsorption? op til 30% bedre end standard gel, for beskyttelse mod stød og vibrationer.

Langvarig ydeevne det hærder eller nedbryder ikke over tid, så handsken forbliver smidig og behagelig kilometer efter kilometer.

TRE PIECE PALM KONSTRUKTION:

Vores unikke 3-delt palme-konstruktion skrædder vores handsker til at reducere bunching, og gør det muligt for dine hænder at bevæge sig naturligt for øget kontrol, der ikke kompromitterer barens følelse. Ved at designe hver del af håndfladen for at efterligne en hånds funktioner og artikulering øger Giro-handsker grebet og giver et overordnet niveau af beskyttelse for hele hånden.

1 THUMB Super Fit Engineered tommelfingerpanel er afgørende for, at du får en god pasform med din hånd, samtidig med at bevægelsesfriheden og det forbedrede greb er nødvendige for maksimal kontrol og bar føler.

2 PALM Super Fit Engineered Palm Panel er optimeret til at give en tæt og behagelig pasform uden bundtning, når du greb styret. Ved omhyggeligt at dimensionere håndfladen for at matche håndens naturlige kurve forbliver vores handsker smarte, samtidig med at der ydes et beskyttelseslag.

3? Krop Den Super Fit Engineered krop i en Giro-handske er designet til at understøtte din hånds naturlige bevægelse, samtidig med at den giver en platform til polstring og beskyttelse, hvor du har brug for det mest. Ved at optimere tykkelsen og placeringen af ​​polstring med integrerede Flex Zones, giver Giro-handsker en mere naturlig bevægelse af fingre og led.


Giro Strate Dura Supergel, er med garanti den bedste i cykel udstyr. Hos bikeinn finder du kun de bedste, med kvalitet. Vælg os som din cykel butik og nyd komforten , som du kun får med mærker som Giro giver dig. Vores hold af cykel experter, er klar til at hjælpe dig, så du altid får det der passer dig bedst. Så du altid får Herretøj, til den bedste pris.

Funktioner Giro Strate Dura Supergel

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Meget god, men en søm er ubehageligt

-

Handskerne er fremragende, men der er en søm mellem tommelfingeren og den hånd, der er ubehageligt. Det ser ud til at blive bedre med brug, men jeg har ikke haft dette problem med andre handsker.

Handsker er også behagelige

-

Jeg gav disse handsker som en gave, og de er store. Passformen er yderst behagelig.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk