`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Giro

Giro Syntax

Giro Syntax

  • Giro Syntax
  • Giro Syntax
  • Giro Syntax
  • Giro Syntax

Giro Syntax

Produktbeskrivelse Giro Syntax

Syntax MIPS kombinerer et strejf af europæisk talent med lidt dybere dækning og højpræstationsfunktioner, alle gemt i en meget slank design. Den ydre skal er støbt af et hårdt polycarbonat, der smeltes permanent til EPS skumforingen ved hjælp af vores In Mold byggeproces for at forbedre holdbarheden og ventilationen uden overskydende bulk. Passformen er luksuriøs og sikker takket være vores meget justerbare Roc Loc 5 Air MIPS-system, som giver dig mulighed for at tilpasse pasformen / følelsen for god stabilitet og lang række komfort. En anden fordel er integreret MIPS, som kan give en ekstra beskyttelse mod rotationskræfter i tilfælde af en vinklet effekt.

Specifikationer:

Konstruktion:

I Mold Construction

Fire Piece Polycarbonat Interlocking Hardbody Shell

Fuld Hardbody Wrap

Ventiler: 25

Ventilation: Vindtunnelventiler med intern kanalisering

Fit System: Roc Loc 5 Air Mips

Certificering: Cpsc Cykel

Teknologi:

ROC LOC® 5 AIR MIPS® FIT SYSTEM:

Dette revolutionerende pasningssystem tilføjer en ny dimension til hjelmytelsen ved at forbedre kølingen, samt passe komfort og stabilitet. Ved hjælp af et patenteret design, der sætter hjelmen op, bare lidt over toppen af kraniet, gør Roc Loc® 5 Air MIPS det muligt at afkøle luftstrømmen direkte over hovedet, hvilket forbedrer udførelsen af ventilationskanaler og intern kanalisering, at udstødningsvarmen ud af hjelmen. Tilpas og følg justeringer efterligner Roc Loc 5, så du nemt kan tilpasse tændstrammer og førhjuls hældning på hjelmen i sekunder med en enkelt hånd.

INTEGRERET MIPS®:

Alle Giro hjelmer er designet til at reducere så meget energi som muligt, samtidig med at de overholder strenge sikkerhedsstandarder. Målet med Giro's Integrated MIPS-udstyrede hjelme er at reducere rotationsstyrkerne. Giro mener, at hjelme udstyret med denne teknologi kan reducere mængden af roterende kraft, der kan overføres til rytterens hjerne i visse konsekvenser.

I MOLD KONSTRUKTION:

I Mold Construction smelter en hård polykarbonat ydre skal med hjelmens slagabsorberende skumforing. Fusionsprocessen giver mulighed for bedre ventilationssystemer, hvilket gør i formhjelme lettere og køligere end traditionelle hjelme.

Girohjelmer udvikles ved hjælp af vores proprietære vindtunnelventilationssystem. Dette udførlige design kombinerer aktive ventilationskanaler i hjelmens skal med udstødningskanaler inde i hjelmen, der fremkalder frisk, kølig luft over og rundt på rytterens hoved, samtidig med at det tvinges varme og forbrændt luft ud. Det er det mest effektive kølesystem til rådighed, og en forskel, du kan føle hver gang du kører.


Vores Giro Syntax er med garanti de originale Giro. Hvis du handler hos cykel, vil du modtage dine Giro Syntax, hjemme hos dig selv, på få dage. Varen er på lager og prisen er kun 73.45 $. skynd dig at udnytte denne mulighed!

Funktioner Giro Syntax

Køn
Alder
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Bare fantastisk

-

Meget god og lys, og jeg elsker den måde, det er let at passe på

Det er virkelig mips-modellen

-

Hej jeg er meget interesseret, men mit spørgsmål er, om det er den model, der inkluderer Míps i sikkerhed, er året 2019, tak

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk