`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Giro

Giro Syntax

Giro Syntax

  • Giro Syntax
  • Giro Syntax
  • Giro Syntax
  • Giro Syntax

Giro Syntax

Produktbeskrivelse Giro Syntax

Ubarmhjertig ydeevne og stil

Syntaxen kombinerer et strejf af europæisk flair med lidt dybere dækning og høj ydeevne funktioner alle gemt i en meget slank design. Den ydre skal er støbt af et hårdt polycarbonat, der smeltes permanent til EPS skumforingen ved hjælp af vores In Mold byggeproces for at forbedre holdbarheden og ventilationen uden overskydende bulk. Passformen er luksuriøs og sikker takket være vores meget justerbare Roc Loc 5 Air MIPS-system, som giver dig mulighed for at tilpasse pasformen / følelsen for god stabilitet og lang række komfort.


EN1078 VIGTIG BEMÆRK Denne hjelm er bygget, testet og godkendt i henhold til de europæiske bestemmelser EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for brugen af denne hjelm i andre lande, der ikke er underlagt denne europæiske homologation EN1078, og afskrækker brugen heraf i disse lande.

Velkommen til vores Giro Syntax, speciale tilbud! Har du brug for bikeinn, eller have nye cykel udstyr. bikeinn er en online butik der kun arbejder med de bedste nationale og internationale mærker, som Giro og derved får det bedste ud af livet. Kig efter dine nye Beskyttelser.

Funktioner Giro Syntax

Køn
Alder
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (27)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Meget godt produkt

-

Meget godt

Fantastisk gear!

-

Fantastisk hjelm! Meget hjælpsom kundeservice Tak!

Hjelm

-

Komfortabel og let hjelm, ideel til sommerture. Fremragende service fra Tradeinn.

Fremragende

-

Robust og let hjelm. God ventilation. jeg rådgiver

Meget god hjelm

-

God pasform, behagelig, min anden Giro-hjelm, 100% tilfredshed. Top servis fra Bikeinn. Mange tak

Let og behageligt

-

produktkvalitet op til mærket.

God sag, men .......................

-

God hjelm, let, anatomisk og god kvalitet, meget hurtig forsendelse. Dog har det ikke MIPS-systemet som annonceret, så hvis du leder efter dette system er dette ikke din sag .......... beskrivelsen er meget vildledende.

Wow

-

Dejlig hjelm, let, passer godt, men det er ikke MIPS-versionen, så beskrivelsen er unøjagtig. Derfor vurderer jeg 4 stjerner, ellers er produktet godt. Den leveres heller ikke med en tekstilhjelmpose.

Godt produkt

-

Fremragende hjelm. Let og godt ventileret. Perfekt beskrevet af sælgeren og derfor svarende til hvad jeg forventede. Tak BIKEINN!

God hjelm

-

Sandheden er, at første gang jeg køber en hjelm fra Marc Giro. Jeg er super glad, det er meget let og luftigt. Det er af god kvalitet og giver følelsen af ikke at bære noget. Jeg vil bestemt anbefale det!

God montering

-

God pris / kvalitet. Tag det Meget behagelig. God ventilation.

Hård hat

-

Meget behagelig og let hjelm samt smuk.

Virkelig dejligt!

-

Dette er den første Giro-hjelm, som jeg køber, og det glæder mig. Let, superventileret, godt designet internt skum, behageligt og æstetisk ....... og med en meget konkurrencedygtig pris :)

Meget godt produkt !!!!

-

Hjelm modtaget, fremragende kvalitet, modstandsdygtig og overraskende meget let, nøjagtigt hvad jeg ledte efter, taknemmelig for sælgeren for smidigheden ved at sende min ordre.

Ros

-

UDTRÆDT HELMET, MEGET SANT OG ANATOMISK. MEN JEG BLEV SKATTE AF DEN FEDERALE INDTÆGTER I BRAZIL. INGEN MER, JEG ANBEFALER

Super

-

Chic hjelm, vægtløs, stilfuld og meget behagelig. Butikken er super, levering er på toppen plus gode priser

Girosyntax hvid mat / sølv m

-

Jeg kunne godt lide hjelmen. Let, behagelig, sad på mit hoved 57,5 cm som en handske. Kvaliteten er anstændig. Prisen er uden for konkurrencen. Jeg bestilte det på bikeinn.com for første gang. Det bedste tilbud på denne model på ordretidspunktet. Kurerlevering til Rusland pr. Hollandsk post 550 rubler. Alt er fantastisk. Jeg anbefaler det.

Godt produkt

-

Produktet er i overensstemmelse med definerede funktioner. Det er behageligt, let, har god ventilation og ser temmelig godt ud.

Girosyntax

-

Meget god pris / kvalitet forhold. Dens lave vægt og gode indsatser gør denne hjelm til et perfekt valg for enhver rytter

Fantastisk hjelm

-

Stor værdi, kølig farve, let og masser af ventilation. Tilfreds kunde. Fortsætter med at handle på bikeinn. Tak!

Tilfreds med hjelmen!

-

Prisen er meget rimelig, let og masser af luftventilation.

Bare fantastisk

-

Meget god og lys, og jeg elsker den måde, det er let at passe på

God hjelm

-

Meget komfortabel og med god ventilation.

Anmeldelse

-

Stort produkt

-

-

Stort produkt.

Fremragende produkt

-

Lys, smuk, endnu bedre end fotos!

Det er virkelig mips-modellen

-

Hej jeg er meget interesseret, men mit spørgsmål er, om det er den model, der inkluderer Míps i sikkerhed, er året 2019, tak

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk