`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Giro

Giro Syntax

Giro Syntax

  • Giro Syntax
  • Giro Syntax
  • Giro Syntax
  • Giro Syntax

Giro Syntax

Produktbeskrivelse Giro Syntax

Ubarmhjertig ydeevne og stil

Syntaxen kombinerer et strejf af europæisk flair med lidt dybere dækning og høj ydeevne funktioner alle gemt i en meget slank design. Den ydre skal er støbt af et hårdt polycarbonat, der smeltes permanent til EPS skumforingen ved hjælp af vores In Mold byggeproces for at forbedre holdbarheden og ventilationen uden overskydende bulk. Passformen er luksuriøs og sikker takket være vores meget justerbare Roc Loc 5 Air MIPS-system, som giver dig mulighed for at tilpasse pasformen / følelsen for god stabilitet og lang række komfort.


EN1078 VIGTIG BEMÆRK Denne hjelm er bygget, testet og godkendt i henhold til de europæiske bestemmelser EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for brugen af denne hjelm i andre lande, der ikke er underlagt denne europæiske homologation EN1078, og afskrækker brugen heraf i disse lande.

Med Giro Syntax, kan du nyde dine fritidsinteresser uden problemer. Hvis du er vild med Giro og deres cykel produkter, besøg da Beskyttelser kategorien. Hvad du end er på udkig efter, kan det bestilles her og du vil modtage dem hurtigst muligt. bikeinn´s mål er at give dig adgang til de bedste kvalitets produkter, med levering i hele verden.

Funktioner Giro Syntax

Køn
Alder
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (7)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Fantastisk gear!

-

Fantastisk hjelm! Meget hjælpsom kundeservice Tak!

God sag, men .......................

-

God hjelm, let, anatomisk og god kvalitet, meget hurtig forsendelse. Dog har det ikke MIPS-systemet som annonceret, så hvis du leder efter dette system er dette ikke din sag .......... beskrivelsen er meget vildledende.

Ros

-

UDTRÆDT HELMET, MEGET SANT OG ANATOMISK. MEN JEG BLEV SKATTE AF DEN FEDERALE INDTÆGTER I BRAZIL. INGEN MER, JEG ANBEFALER

God hjelm

-

Meget komfortabel og med god ventilation.

Anmeldelse

-

Stort produkt

-

-

Stort produkt.

Fremragende produkt

-

Lys, smuk, endnu bedre end fotos!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk