`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Giro

Giro Syntax

Giro Syntax

  • Giro Syntax
  • Giro Syntax
  • Giro Syntax
  • Giro Syntax

Giro Syntax

Produktbeskrivelse Giro Syntax

Ubarmhjertig ydeevne og stil

Syntaxen kombinerer et strejf af europæisk flair med lidt dybere dækning og høj ydeevne funktioner alle gemt i en meget slank design. Den ydre skal er støbt af et hårdt polycarbonat, der smeltes permanent til EPS skumforingen ved hjælp af vores In Mold byggeproces for at forbedre holdbarheden og ventilationen uden overskydende bulk. Passformen er luksuriøs og sikker takket være vores meget justerbare Roc Loc 5 Air MIPS-system, som giver dig mulighed for at tilpasse pasformen / følelsen for god stabilitet og lang række komfort.


EN1078 VIGTIG BEMÆRK Denne hjelm er bygget, testet og godkendt i henhold til de europæiske bestemmelser EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for brugen af denne hjelm i andre lande, der ikke er underlagt denne europæiske homologation EN1078, og afskrækker brugen heraf i disse lande.

Er du på udkig efter Giro Syntax? Behøver du ikke søge mere! Vi har alt indenfor Hjelme i vores online cykel butik. Du kan finde mange forskellige modeller og altid til den bedste pris. De bedste cykel produkter, lige de bikeinn du manlger. Er du på udkig efter en gave? Så kig på vores Beskyttelser udsalg.

Funktioner Giro Syntax

Køn
Alder
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (6)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Bare fantastisk

-

Meget god og lys, og jeg elsker den måde, det er let at passe på

God hjelm

-

Meget komfortabel og med god ventilation.

Anmeldelse

-

Stort produkt

-

-

Stort produkt.

Fremragende produkt

-

Lys, smuk, endnu bedre end fotos!

Det er virkelig mips-modellen

-

Hej jeg er meget interesseret, men mit spørgsmål er, om det er den model, der inkluderer Míps i sikkerhed, er året 2019, tak

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk