`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Giro

Giro Trail Builder

  • Giro Trail Builder
  • Giro Trail Builder

Giro Trail Builder

Produktbeskrivelse Giro Trail Builder

Trail Builder ™ -handsken blev levendegjort efter at have set alle vores trailbyggende venner ved hjælp af vores elskede DND ™ ude på grave dage. Vi så straks behovet for en hårdere og mere beskyttelseshandske designet til at stå op for arbejdet med at gøre mountainbiking mere tilgængelig i vores samfund, mens den stadig er rad nok til at ride ind. Resultatet er en handske, der kan håndtere skovle, rakes og så behageligt og kapabelt som et styr, takket være Laredo microsuede palmen og forstærkede fourchettes. Og med opmærksomhed på detaljer som tilføjet backhand beskyttelse og ekstra absorberende Terry til at tørre sved, er det alt hvad du behøver for dine bedste dage på sporet.

Specifikationer:

Håndflade:

Super Fit ™ konstruktion AX Suede Laredo mikrofiber palm Touchscreen Technology

Øverst

Fugt wicking fire waystch

åndbar mesh backhand Forstærket fourchettes Enkel

slip på design TPU backhand beskyttelse Meget absorberende Terry tørreoverflade


Er du på udkig efter Giro Trail Builder? Behøver du ikke søge mere! Vi har alt indenfor Handsker i vores online cykel butik. Du kan finde mange forskellige modeller og altid til den bedste pris. De bedste cykel produkter, lige de bikeinn du manlger. Er du på udkig efter en gave? Så kig på vores Herretøj udsalg.

Funktioner Giro Trail Builder

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk