`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Giro

Giro Trans E70

Giro Trans E70

Giro Trans E70

Giro Trans E70

  • Giro Trans E70
  • Giro Trans E70
  • Giro Trans E70
  • Giro Trans E70
  • Giro Trans E70
  • Giro Trans E70

Giro Trans E70

Produktbeskrivelse Giro Trans E70

Den Trans E70 er en åbenbaring, der kombinerer tidløs cykling stil med de nyeste materialer til at omdefinere ydeevne til denne pris. Det starter med en perforeret Evofiber øvre, der passer til din fod, og vores roste SuperNATURAL Fit indersål med justerbar svangstøtte til at optimere din komfort og kraftoverførsel.


Så tilføjer vi en robust Easton EC70 carbon komposit ydersål med udskiftelige hæl puder til at få mest muligt ud af din pedal slagtilfælde, uden at ofre langsigtede holdbarhed.Specifikationer:


Øvre:

Evofiber åndbar Teijin mikrofiber øverste

Stærk og sikker Ratcheting N2 spænde lukning (udskifteligt)

Offset Strap "D Ring" på Mid Foot

Slidsål:

Easton EC70 Carbon Composite

Udskiftelig Gåture Pad

Fodunderlag:

Supernatural Fit Kit med justerbar Arch Support

Aegis Anti Microbial Behandling

Vægt:

275 gramTeknologi:


Easton Carbon Composite Ydersål:

Ensrettet kulfiber ydersål er konstrueret til at give en direkte forbindelse med pedalen, takket være klasse førende stivhed, der sætter fuld indsats i bevægelse fremad.


X STATIC FIBER:

X Static FIBER - X Statisk fibre anvender naturlige sølv til at give varme ledende og anti mikrobielle egenskaber til at hjælpe med at holde dine hænder varme, og dine handsker fri for lugt forårsager bakterier og svamp.


Velkommen til vores Giro Trans E70, speciale tilbud! Har du brug for bikeinn, eller have nye cykel udstyr. bikeinn er en online butik der kun arbejder med de bedste nationale og internationale mærker, som Giro og derved får det bedste ud af livet. Kig efter dine nye Herresko.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk