`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Giro

Giro Tremor

Giro Tremor

Giro Tremor

  • Giro Tremor
  • Giro Tremor
  • Giro Tremor
  • Giro Tremor
  • Giro Tremor

Giro Tremor

Produktbeskrivelse Giro Tremor

Når hver kant er et spring og alle pletter af snavsskrig for en skid, er Tremor ™ der for at holde smilene brede, selv når der findes midlertidige grænser. Nogle af de bedste funktioner fra vores voksne linje, som In Mold-konstruktion og vores roste Roc Loc® Sport-pasningssystem, tilbyder alsidighed, komfort og bred justering, unge ryttere har brug for at køre med selvtillid. Og med masser af sjove farve muligheder at vælge imellem, er der en perfekt mulighed for at matche spændingen ved ridning og følelsen af ​​glæde efter den første tur eller omgang rundt om pumptrack.

Funktioner:

Fuld Hardbody ™ shell

Aftagelig visir

Hurtig, tør polstring

reflektionsevne

Konstruktion:

I form polycarbonat skal med EPS liner

Fit System:

Roc Loc Sport

Ventilation:

18 ventilationskanaler


EN1078 VIGTIG BEMÆRK Denne hjelm er bygget, testet og godkendt i henhold til de europæiske bestemmelser EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for brugen af denne hjelm i andre lande, der ikke er underlagt denne europæiske homologation EN1078, og afskrækker brugen heraf i disse lande.

Lige nu har vi tilbud på Giro Tremor. Kig ind i vores online cykel butik, hos bikeinn har vi de bedste varer, så du får det bedste ud af din træning, med det bedste cykel udstyr. Vi har også varer som cykel, og alt det gode fra Giro, til de bedste priser.

Funktioner Giro Tremor

Køn
Alder
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (5)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Elske spænde

-

Fik dette for min 4,5 år gamle. Han er bare den mindste indstilling, men passer stadig godt. Vi lever det lette spænde, der lader ham få det rigtigt nok uden at såre ham. Hjelmen kan dyrkes for at passe til mit hoved, så det vil sandsynligvis vare ham, indtil han vokser eller styrter det. Great fragt over hav til USA. Tog lidt over en uge, tror jeg.

Fantastisk og hurtig

-

fantastisk produkt og hurtig levering.

Stor hjelm

-

Jeg vil købe min næste hjelm fra dem.

Store

-

godt produkt god pris prompt, levering

Stor hjelm

-

Denne hjelm er fantastisk til prisen! Ligesom min girochronikel

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk