`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Giro

Giro Tyrant MIPS

Giro Tyrant MIPS

Giro Tyrant MIPS

Giro Tyrant MIPS

  • Giro Tyrant MIPS
  • Giro Tyrant MIPS
  • Giro Tyrant MIPS
  • Giro Tyrant MIPS
  • Giro Tyrant MIPS
  • Giro Tyrant MIPS

Giro Tyrant MIPS

Produktbeskrivelse Giro Tyrant MIPS

Tyrant mips®-hjelmen er designet til at imødekomme behovene hos de progressive trailere i dag. ligesom derhjemme på skov-singletrack, som det er ved snavs, springer tyranner holdning i den moderne tid med mountainbiking.

Mens stilen er undervurderet, kan Tyrant prale utallige under gennembrudt tech gennembrud, herunder vindtunnelventilation og MIPS sfærisk teknologi. MIPS Spherical bruger et par skumlag, der fungerer som en kugle og sokkel til at omdirigere slagkraften i et nedbrud. Et lag er EPS, som er velegnet til nedbrud med høj hastighed. Den anden er et EPP-skum med lavere massefylde med rebound-karakteristika for at tackle lav hastighed, rulle rundt i snavs-spildtypen. Den ekstra dækning af dette fuldskårne design forbedrer yderligere beskyttelsesevnen, mens du tager hjelmdesign i en ny retning for ryttere, der søger stil over hastighed.

Funktioner:

MIPS® SPHERICAL:

MIPS Spherical er et par skumlag, der fungerer som en kugle og stikkontakt for at omdirigere slagkraften i et nedbrud. Systemet bruger to forskellige lag af skum i hjelmen snarere end et enkelt lag skum og plastforing. Et lag er EPS, som er velegnet til nedbrud med høj hastighed. Den anden er et EPP-skum med lavere densitet med rebound-karakteristika.

HARDSHELL MED MED MOLD HARDBODY ™ NEDRE WRAP:

Den todelte skal kombinerer en hård ydre hård skal med en polycarbonat nederste skal, der permanent er smeltet sammen til foringen for holdbarhed uden overvægt.

PROGRESSIVE LAYERING ™:

To forskellige materialer bruges til at styre slagkraft: Et lag er EPS, som er velegnet til højhastighedsnedbrud. Den anden er et EPP-skum med lavere densitet med rebound-egenskaber, der adresserer de mere almindelige påvirkninger med lav hastighed.

ROC LOC® AIR DH:

System med justerbart pasform forbedrer hjelmenes komfort, stabilitet og indvendig ventilation og reducerer chancerne for utilsigtet justering.

VÆRKTØJ GRATIS, BOLT PÅ VISOR:

Let justerbar uden brug af værktøj eller ekstra fiklespil og tilbyder masser af lodrette justeringer til scenebriller, når du ikke bærer dem.

STACK ™ VENTILATION:

Lufteåbninger på brynlinjen hjælper med at trække varm luft op og væk fra dine beskyttelsesbriller for at fjerne tåge, mens du tillader problemfri integration med beskyttelsesbriller.

CHEEK PAD VENTILATION:

Tillader kold, frisk luft at cirkulere inde i hjelmen for at hjælpe med at køle dig og til at tackle svedhåndtering.

Specifikationer:

Ventilation:

Kanaliseret stakventilation ved brynelinie 14 udluftninger med intern kanalisering

Super pasform

Konstruktion:

Hardshell med i form polycarbonat

Hardbody nedre indpakning

Progressiv lagdeling med eps ydre foring og epp indre foring

Fit system: roc loc® air


EN1078 VIGTIG BEMÆRK Denne hjelm er bygget, testet og godkendt i henhold til de europæiske bestemmelser EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for brugen af denne hjelm i andre lande, der ikke er underlagt denne europæiske homologation EN1078, og afskrækker brugen heraf i disse lande.

Skynd dig at købe Giro Tyrant MIPS, til den bedste pris og altid hurtig levering, Hos bikeinn kan du også finde Hjelme, eller Beskyttelser, vi har det du lige står og mangler. Køb Giro Tyrant MIPS og modtag det hurtigt. Du kan også kigge på vores Hjelme tilbud.

Funktioner Giro Tyrant MIPS

Køn
Alder
beskyttelse Helmet
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (5)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Fremragende hjelm og fremragende service

-

God hjelm, meget behagelig og frem for alt ser den super god ud. Derudover føles det sikkert at lave enduro uden frygt for noget. Forsendelsen var også hurtig og sikker.

Behageligt

-

behagelig og mere beskyttende hjelm at bære .. anbefales.

Girotyran

-

Fantastisk passende behageligt låg, også fremragende leveringsservice.

God pris og hurtig, forsendelse

-

1 af de bedste priser online for en god og cool hjelm. Modtaget om 10 dage til Singapore

Fremragende produkt.

-

Jeg kunne virkelig godt lide hjelmen. Alt ankom i orden i den originale emballage.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk