`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Giro

Giro Vasona

Giro Vasona

  • Giro Vasona
  • Giro Vasona
  • Giro Vasona
  • Giro Vasona

Giro Vasona

Produktbeskrivelse Giro Vasona

Vasona ™ hjelmen kombinerer slankt og luftigt design med smarte funktioner og let konstruktion, der passer til din stil på vejen eller stien. Udført i en enkelt Universal Fit-dame og udstyret med det justerbare Roc Loc® Sport-system, er Vasonas-pasningen let at justere med en enkel drejeknap for en hurtig, problemfri pasform, der føles helt rigtigt. En række farvevalg, fra modige brights til undervurderede klassikere, giver dig mulighed for at vælge præcis, hvordan din ridestil kommer sammen.

Specifikationer:

Womens Series ™

Kompakt form

Komplet Hardbody ™ shell

Monteringssystem: Roc Loc® Sport

22 ventilationsanlæg


EN1078 VIGTIG BEMÆRK Denne hjelm er bygget, testet og godkendt i henhold til de europæiske bestemmelser EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for brugen af denne hjelm i andre lande, der ikke er underlagt denne europæiske homologation EN1078, og afskrækker brugen heraf i disse lande.

Hvis du vil købe de bedste Beskyttelser fra Giro, har du fundet det bedste sted, bikeinn. Hos bikeinn, har vi kun de bedste mærker, som Giro, så du kun får de bedste cykel, til de bedste priser. Kig selv efter i cykel og Vasona. Bestil nu og modtag dine Giro Vasona, inden for et par dage.

Funktioner Giro Vasona

Køn
Alder
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Lykkelig kunde

-

Meget glad, fantastisk produkt & god kvalitet. Passer godt & komfortabelt & god værdi for pengene - vil bestemt anbefale

Dreje

-

Fremragende produkt, kvalitetspris a 10

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk