`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Giro

Giro Xen

  • Giro Xen
  • Giro Xen

Giro Xen

Produktbeskrivelse Giro Xen

Xen-handsken balancerer smidig, letvægtsfølelse med den holdbarhed, der er nødvendig for hele dagen, alt mountain riding. Den nydesignede Xen har en opdateret håndledslukning med en udvidet manchet til en mere sikker følelse. Tommelfingeren og bremsefingeren har Cool Skin-paneler, som giver mere komfort og fleksibilitet. Super Fit konstrueret palme er lavet af slidstærkt AX Suede og skræddersyet til utrolig fit og bar føler. En Poron XRD-kollisionspude bryder sig om hælen rundt om håndens sidekant for ekstra pude i tilfælde af et fald, og Touchscreen Technology i fingerspidserne giver dig mulighed for at navigere digitale enheder problemfrit.

FUNKTIONER:

SUPER FIT ENGINEERING:

Super Fit Engineering er en proprietær proces, der styrer pasformen, design og mønster af hver Giro-handske for maksimal komfort og ydeevne. Ved omhyggeligt at skræddersy håndfladen, fingre og polstring af zoner, der passer til håndens form og størrelse, reducerer Super Fit Engineering bundtning og ubehag, samtidig med at grebet, barens følelse og effektiviteten af polstring forbedres. Og med så mange som seks størrelser pr. Model, kan næsten enhver rytter have et par par handsker, der passer til deres behov.

TOUCHSCREEN TECHNOLOGY:

Kapacitive touchscreens findes på de fleste mobile enheder som iPhone reagerer på naturlig bio elektricitet i din hud. Ved at kombinere en ledende fiber i fingerspidserne på udvalgte Giro-handsker, kan du forblive forbundet til din mobil enhed uden at fjerne dine handsker.

TRE PIECE PALM CONSTRUCTION:

Vores unikke 3-delt palme-konstruktion skrædder vores handsker til at reducere bunke og gør det muligt for dine hænder at bevæge sig naturligt for øget kontrol, der ikke kompromitterer barens følelse. Ved at designe hver del af håndfladen for at efterligne en håndfunktion og artikulering, øger Giro-handsker grebet og giver et overordnet niveau af beskyttelse for hele hånden. 1 THUMB Det Super Fit Engineered tommelfingerpanel er afgørende for, at du får en god pasform med din hånd, mens der tillader også bevægelsesfrihed og øget greb, der er nødvendige for maksimal styring og bar føler.2 PALM Super Fit Engineered Palm Panel er optimeret til at give en behagelig og behagelig pasform uden bundtning, når du greb styret. Ved omhyggeligt at dimensionere håndfladen for at matche håndens naturlige kurve forbliver vores handsker smarte, samtidig med at der ydes et beskyttelseslag.3. BODY Supergiro-konstrueret krop i en Giro-handske er designet til at understøtte din hendes naturlige bevægelse, samtidig med at der skabes en platform for polstring og beskyttelse, hvor du har brug for det mest. Ved at optimere tykkelsen og placeringen af polstring med integrerede Flex Zones, giver Giro-handsker en mere naturlig bevægelse af fingre og led.

Specifikationer:

Palm: Super Fit Engineered Tre Panel Design Axe Suede Microfiber Palm Cool Skin Finger Panels Silicone Fingertip Print

Handske øvre: Fire-vejs stræk Øvre fugt Wicking, åndbar mesh Intelligent Placeret Lav profil Sonic Armor Meget absorberende Microfiber Wiping Overflade

Padding: Poron Xrd Crash Pads


Find Giro Xen på lager og til den absolut bedste pris. Besøg bikeinn, din online butik, med cykel udstyr. Masser af gode tilbud, direkte til dig. Med sikker betaling og mulighed for at følge din pakke. Bestil dine Giro Xen her! Så du kan få det meste ud af din træning eller anden sport.

Funktioner Giro Xen

Handsker
Funktioner
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (7)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Ser godt ud

-

Ser flot ud og har et meget luftigt design.

Kvalitet og hastighed

-

Godt produkt, pasform. Justeret pris og hurtig forsendelse

Kvalitet

-

Meget godt, behageligt udseende og føles, at kvaliteten ikke viser ubehag i to timers pedalering.

Fremragende produkt.

-

Meget behagelige handsker. God lukning af håndleddet og rigtig god gel. Jeg anbefaler det uden tvivl.

Nice handsker

-

De trækker vejret rigtigt godt, og de har et nedbrud.

Gode ​​handsker

-

Start ud lidt lille, men vil strække lidt. Komfortabel og håndleddet lukning forbliver lukket!

Giro xen

-

Bedste montering MTB handsker jeg har ejet med fantastiske funktioner og stil.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk