up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Returnering af ordre

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

GoPro

GoPro Sportsman

GoPro Sportsman

GoPro Sportsman

GoPro Sportsman

GoPro Sportsman

GoPro Sportsman

GoPro Sportsman

GoPro Sportsman

plus
  • Play videoGoPro Sportsman
  • GoPro Sportsman
  • GoPro Sportsman
  • GoPro Sportsman
  • GoPro Sportsman
  • GoPro Sportsman
  • GoPro Sportsman
  • GoPro Sportsman
  • GoPro Sportsman

GoPro Sportsman

Produktbeskrivelse GoPro Sportsman

Med Sportsman mount kan du vedhæfte dit GoPro kamera til mange haglgevær, riffel, pistol, paintball og airsoft tønder 410-8 gauge i størrelse.


Giver nem fjernelse.


Stand til at modstå rekyl uden mærkbart at skifte stilling.


Monter din GoPro kamera til kanoner, fiskestænger og buer ved hjælp af en af ​​disse GoPro Sportsman kamera mounts.


Den alsidige mounts er kompatible med de fleste haglgeværer, rifler, revolvere, airsoft, paintball og softguns, og passer de fleste bue komponenter og fiskestænger med en 0,4 tommer til 1,0 i. diameter.


Du kan montere en eller to kameraer fremadvendte og / eller bagudvendt at indfange medrivende optagelser fra en række forskellige vinkler og perspektiver.


De har en ikke-reflekterende, mattte sort finish for at sikre lav sigtbarhed og har varmebestandig, gummieret polstring til at levere et sikkert greb og forhindrer skæmmer.


Kompatibilitet med alle GoPro kameraer.


Alle cykel produkter og Understøtter er fremstillet i det bedste materiale og der er kælet for detaljerne. Hos bikeinn kan du finde en masse Elektronik fra GoPro. Prisen på GoPro Sportsman er 64.49 $, med prisgaranti, sikker betaling og hurtig levering!

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Anmeldelse

-

Dette er den bedste kvalitet og det er så let at holde kameraet på spydgeværet. & det er det nyeste på markedet 2020 og kan indeholde 2 kameraer i samme tid foran og bagpå. ;)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up