`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

GripGrab

GripGrab ProGel

GripGrab ProGel

GripGrab ProGel

GripGrab ProGel

GripGrab ProGel

  • GripGrab ProGel
  • GripGrab ProGel
  • GripGrab ProGel
  • GripGrab ProGel
  • GripGrab ProGel
  • GripGrab ProGel

GripGrab ProGel

Produktbeskrivelse GripGrab ProGel

GripGrab ProGel Short Finger Gloves er et af de mest komfortable par sommer cykelhandsker til rådighed.

Konstrueret af lette materialer med høj ydeevne.

de giver maksimal bevægelsesfrihed sammen med en fremragende pasform.

The highly padded DoctorGel® palmer hjælper med at forhindre træthed og følelsesløshed i hænderne for at give dig greb og kontrol.

Når din tur er færdig, slipper du med at trække handskene ud meget lettere, og gMagnets ™ låser dem sammen til opbevaring.


GripGrab ProGel, er med garanti den bedste i cykel udstyr. Hos bikeinn finder du kun de bedste, med kvalitet. Vælg os som din cykel butik og nyd komforten , som du kun får med mærker som GripGrab giver dig. Vores hold af cykel experter, er klar til at hjælpe dig, så du altid får det der passer dig bedst. Så du altid får Herretøj, til den bedste pris.

Funktioner GripGrab ProGel

Køn
Tilbehør
Handsker
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (5)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Arbejdet glimrende

-

Strålende, rigtig masser af gel på de rigtige steder. Godt lavet.

God pasform

-

Det har en god pasform. Magnet er praktisk

Mine bedste handsker

-

God polstring, selv om det kan være lidt uslebne, men mine følelsesløshedsproblemer er forbedret, indtil de næsten forsvinder. Jeg har bemærket, at med varme, hvis du er en person, der sveder meget som mig, glider handsken noget.

Tak gripgrab !!

-

Tak bikeinn og GripGrab! Denne handske er så behageligt! Jeg købte to sæt! Af den måde, min omkreds af hånden er 21,5cm. L størrelse perfekt pasform!

Store handsker

-

Jeg målte et medium, og de endte med at passe perfekt. Solid konstruktion, bedre syninger, meget mere fastere følelse end handsker, jeg har brugt før. Plus måde bedre polstring på palmer. Anvendes i en måned nu på lange pendler, intet tegn på slitage endnu, på trods af at man bruger en gearskift gearskifter. Meget glad, jeg valgte disse og anbefalede dem.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk