up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Hvordan vælger jeg en trøje til cykling?

At vælge den rigtige cykeltrøje er afgørende for at opnå en mindeværdig cykeloplevelse. For at gøre din tur meget mere behagelig og behagelig skal du bære en jersey af god kvalitet. Husk følgende tip, når du vælger en trøje til cykling;

De fleste cykeltrøjer er lavet af en syntetisk blanding af materiale, der får dig til at føle dig godt tilpas under ridning og forbedrer din præstation. Trøjer i syntetisk materiale kan fjerne sveden og holde dig kølig og tør.

Disse materialeblandinger er skræddersyet til forskellige vejrforhold. Det afhænger også af, hvor og hvornår du skal ride. Du skal vælge en vandtæt, åndbar og vindblokerende cykeltrøje med korte ærmer. Hvis du foretrækker at bære naturlige fibertrøjer, er merinould det bedste valg til bundlag. Merinould er blød, åndbar og væger fugtigheden, når den er våd.

Udskæringen af herre langærmet trøje betyder meget. De fleste cykeltrøjer er længere bagpå og giver dermed fuld dækning. Fronten er normalt kort og undgår ubehag, når du bøjer dig over styret, mens du kører.

Ved kausal vejture kan en løstsiddende cykeltrøje bæres, dog til racing; en stram aero fit trøje giver dig den konkurrencemæssige fordel i forhold til kausal cykeltrøjer. Shimano , Specialized , Gore wear , Castelli og Alé tilbyder en bred vifte af cykeltrøjer til mænd, kvinder og børn.


clouse menu Luk