up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Hvordan vælger jeg hovedbeklædning til cykling?

Uanset om det er for at holde sig ude af solen, bevare kropsvarmen eller bare tilføje lidt stil til dit overordnede look, giver cykelhovedbeklædning funktionalitet, ydeevne og komfort til hver tur. Cykelhovedbeklædning inkluderer forskellige typer stilarter, men de fleste cyklister bruger kasketter. Der er mange praktiske grunde til, at de skal bære en kasket, der inkluderer at holde sved væk fra øjnene, forhindre regn i at dryppe ned i ansigtet, beskytte dit hoved og ansigt mod UV solstråler eller bare tilføje lidt varme i løbet af foråret og efteråret.

Cykelhætter findes i termiske, fugttransporterende og bomuldssorter. Hvert materiale er velegnet til bestemte ridestyper. Shimano , Specialized , Gore wear , Castelli og Alé er de bedste mærker, der tilbyder cykelhovedbeklædning i høj kvalitet i en bred vifte af farver, stilarter og design til mænd, kvinder og børn.
Du kan finde et stort udvalg af cykelhuer og hovedbeklædning til vinter og sommerture. Den bedste metode til valg af cykelhovedbeklædning er at vælge den, der er i overensstemmelse med vejrforholdene. Du bør også overveje materiale, pasform og tekniske funktioner. Selvfølgelig, til vinterture, har du brug for termiske hætter, der giver isolering og varme. Der er dog mange typer hovedbeklædning, såsom Castellis klimaanlæg, der er designet til sommerkørsel.
Det åbencellede mesh stof letter ventilation og fugter fugt, hvilket gør det ideelt til varme dage. Uden at gå på kompromis med rytterens afkøling og komfort giver denne kasket også solbeskyttelse.

clouse menu Luk