up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem flecha Herretøj flecha

flecha Jakker - Funktioner: Vindafvisende ()

load

Hvordan vælger jeg en jakke til cykling?

Der er ingen type bikerjakke, der kan dække alle vejrforhold. Med blandingen af materialeinnovation og fashion forward styling er jakker blevet lettere, behagelige og åndbare både på og uden for vejen. Her er en hurtig guide, der hjælper dig med at vælge den bedste cykeljakke efter dine behov;

Materiale

Med de mange valgmuligheder bliver det svært at vælge det rigtige materiale til cykeljakken. I dag er mange jakker lavet af variationer og blandinger af forskellige materialer som nylon, polyester, syntetisk, uld, fleece og Lycra. Nøglen er at finde den bedste balance mellem åndbarhed, vandtæthed og komfort.

Klippet

Ergonomiske nedskæringer er standardudskæringerne i bikerjakkebørn med nogle variationer i graden af ydeevne til landevejscykling til racing. Ideen er at få dig til at føle dig godt tilpas og dækket, når du bøjer dig over styret. Ergonomiske, tilspidsede kraver, formtilpassede ærmer og kapperyg udgør de specialiserede snit.

Lommer

Lommer er en af de vigtigste funktioner i cykeljakker. Lommerne spænder fra velcrolapper til at være åbne med en smule stretch øverst til en lynlås. Se efter vandtætte lommer, der passer til dine behov for at opbevare din smartphone, GPS eller andet væsentligt. title = " Garmin "> Garmin , Shimano , Specialized , Gore wear og Castelli tilbyder det bedste udvalg af jakker til cykling .

clouse menu Luk