up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Hvad er officielt udstyr?

Cykling omfatter alt fra bypendling til ridning i bjergterræner, og der køres Tour de France, der er et stort udvalg af cykelspecifikke tøj. Men i denne guide hjælper vi dig med at forstå vigtigheden af at bære ordentligt cykeltøj og officielt udstyr, der får dig til at køre på den mest behagelige måde.
Cykelshorts er specielt designet til cykling lavet af elastiske materialer og giver maksimal bevægelsesfrihed. Nogle shorts har en indbygget polstret skridtforing, der giver ekstra dæmpning, reducerer fugt og eliminerer friktion under cykling.

Ud over cykelshorts er en kortærmet fugtabsorberende cykeltrøje også et vigtigt stykke tøjudstyr, som du har brug for i en sommertur. For en mere behagelig rideoplevelse skal du vælge trøjer med lommer i siden eller bagsiden for nem adgang til mad, snacks, penge eller en smartphone. En rytter skal også have den rigtige længde på sokker for at undgå blærer og skader fra udvendige elementer. Desuden skal cykelsko og overtrækssko vælges klogt, da de i høj grad påvirker din præstation.

Ryttere bærer også cykelhandsker i henhold til vejrforholdene, såsom halvfingerhandsker ved varme dagsture, så hænderne ikke glider af sved på styret og fulde fingerhandsker i vintersæsonen, så de holder sig varme og beskyttede. Castelli , Alé , Santini , Assos og Sportful er de bedste mærker, der tilbyder officielt udstyr af høj kvalitet til cykling.

clouse menu Luk