up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Hvorfor skal jeg bære en poncho til cykling?

Cykling i vådt tøj er slet ikke sjovt, især når du kører i regnblødte områder hvor nedbør er et almindeligt fænomen. Den bedste vej ud er at kigge efter vandtætte regnkapper og ponchoer af høj kvalitet, der holder dig tør og behagelig uanset regn.
Det bedste ved ponchoer er, at de er specielt designet til cykling. Normalt har disse ponchoer en lang hale, der giver dig mulighed for at sidde på dem og undgå, at dit cykelsæde bliver vådt. Den ekstra lange hale på ponchoen kan også bruges til at dække rygsækken og forhindre yderligere fugt. Dette hjælper dig med at holde dine væsentlige også sikre og tørre.

Da cykelponchoer er lange og giver fuld dækning fra hoved til lår, er de blevet et must have tilbehør til enhver cyklist. Cykelponchoer findes i en bred vifte af stilarter, farver og strukturer, som du kan vælge efter dine behov. Det bedste ved ponchoer er, at de kommer i en størrelse, der passer til alle, så du behøver ikke bekymre dig om at vælge den perfekte størrelse.
Sidst men ikke mindst skal en cykelponcho af god kvalitet være robust, kraftig, så den let kan beskytte dig mod vind og regn. Northwave , Loeffler og Pearl izumi er de bedste producenter af cykelponchoer.

clouse menu Luk