`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

ION

ION Tank Helium

ION Tank Helium

  • ION Tank Helium
  • ION Tank Helium
  • ION Tank Helium

ION Tank Helium

Produktbeskrivelse ION Tank Helium

Den perfekte freeride tank top til ultra varme dage. Basketball tanken stil med cykel specifik snit. Super lys, åndbar og hurtigtørrende, omfatter Sanitized friskhed garanti. Skjulte, men meget nyttige funktioner, som en elevator billet lomme og briller rengøring stof på venstre hofte.

FUNKTIONER:

Sanitized

Clear_optics

Ticket_pocket

Reflective_details

Sanitized: Sanitized er en certificeret antibakteriel stof behandling for at forhindre dårlig lugt fra bakterier, mug mm i fugtige eller svedige miljøer. Det bruger den aktive biocidholdige stof zinkpyrithion at lukke bakterievækst celle ned, men det er strengt ikke er baseret på nano-teknologi til at forhindre potentielle skadelige konsekvenser. Sanitized er helt sikkert at din sundhed og miljø og i fuld overensstemmelse med de strenge og uafhængige prøvningsstandarder for bluesign, Allergi UK og Øko Tex 100 / Klasse I (sikkert for spædbørn).

Materialer:

100% PES


Find din pris på ION Tank Helium og se om den er på lager. Du kan også kigge efter Herretøj tilbud og vælge det bedste tilbud. Find de nyeste tilbud på T-shirts og utrolige pris nedslag! Du får altid den bedste pris hos bikeinn.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk