`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Kask

Kask Caipi

  • Kask Caipi
  • Kask Caipi
  • Kask Caipi

Kask Caipi

Produktbeskrivelse Kask Caipi

Kask Caipi MTB-hjelm giver høje beskyttelsesniveauer og let komfort pakket i en meget godt ventileret skal. Denne stilfulde mountainbikehjelm er kendetegnet ved en ekstremt let konstruktion og har integreret ventilation i visiret, hvilket giver i alt 22 ventilationsåbninger for at sikre optimal køling. Denne hjelm, der er specielt designet til mountainbiking tilbyder den allround beskyttelse, der er nødvendig for trailhjelme. Med sine dybe, ventilerede sidepaneler beskytter hjelmen hele hovedet ned til kranialbasen, mens det sømløst integrerede visir holder ud vand, snavs og sol ude. Af hensyn til komfort og sikkerhed sætter Kask nye standarder med sin termoformede polstring og det velprøvede Octo Fit System. Dette garanterer en sikker og stabil pasform uden trykpunkter. Passformen kan forbedres yderligere med den individuelt justerbare bæltdeler, der placerer det polstrede spænde på plads.

Funktioner:

Fremragende ventilation gennem 22 ventilationsåbninger

Omfattende beskyttelse på grund af stort hoveddæksel

Høj komfort på grund af termoformet polstermateriale

Octo Fit-system for optimal justering

Justerbar bæltdeler for optimal pasform

Overholder EU, USA og AUS sikkerhedsstandarder

Specifikationer:

Lav vægt: 250 g


EN1078 VIGTIG BEMÆRK Denne hjelm er bygget, testet og godkendt i henhold til de europæiske bestemmelser EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for brugen af denne hjelm i andre lande, der ikke er underlagt denne europæiske homologation EN1078, og afskrækker brugen heraf i disse lande.

Ved du hvilke egenskaber der gør Kask Caipi til noget helt specielt?. Hvis du er på udkig efter Kask Caipi, har vi det på lager i vores online bikeinn butik. På grund af vores store udvalg i Hjelme afdelingen, kan du være sikker på at finde lige de cykel, du er på udkig efter. Køb hos bikeinn og bliv medlem af vores store online sports fælleskab.

Funktioner Kask Caipi

Køn
Alder
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Kask

-

Italiensk produkt, en garanti for kvalitet. Det passer perfekt på hovedet

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk