up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Kask

Kask Hjelm Protone WG11

plus
  • 360Kask Hjelm Protone WG11
  • Play videoKask Hjelm Protone WG11
  • Kask Hjelm Protone WG11

Kask Hjelm Protone WG11

Produktbeskrivelse Kask Hjelm Protone WG11

Protone vejer kun 215 g og bruger en 3D tør polstring med en flerlags åbencelle-konstruktionsproces for at give en mere behagelig tur.

Det har aftagelig og vaskbar indvendig polstring, lavet af CoolMax-stoffer, og dets indvendige polstringstof er behandlet ved hjælp af den desinficerede antimikrobielle proces.

KASK har også fortsat med at bruge sin Multi In Molding Technology til at skabe et polycarbonatafdækning til toppen, bundringen og bagsiden af hjelmskallen.

Dette forbindes til den indvendige polystyrenkappe via KASKs In Molding Technology for at forbedre skallerens stødabsorption.

Dens forstærkede ramme reducerer yderligere risikoen for, at et stød bryder skallen.

Specifikationer: Vægt: 215 g (M-størrelse) Standarder: EN 1078, 1203, 2063 Teknologi: Eco-læderhak: Hakepude med øko-læderhakstykke Den anallergiske og vaskbare chinstrap er ekstremt behagelig og hjælper med at undgå hudirritation.

3D tør polstring: Den tredimensionelle 3D DRY polstring bruger en flerlags åbencelle-konstruktionsproces: højteknologi for den bedste komfort og ydeevne.

Coolmax fiber: Fjernbar og vaskbar indvendig polstring i Coolmax-materiale Indvendig ramme: Den innovative indre forstærkningsramme tilbyder en gr.

Æderen mekanisk styrke og en bedre kompakthed.

I tilfælde af stød forhindrer den hjelmen i at bryde i mange stykker, hvilket tillader gr.

Æter sikkerhed for hver rytter.

Ved støbning: Den innovative inden for støbningsteknologi, der forbinder den indvendige polystyrenhætte med den ydre polycarbonat, sikrer en bedre stødabsorption.

MIT: MIT-teknologien, der anvendes til alle KASK-cykelhjelme, garanterer en højere sikkerhed og en fuldstændig beskyttelse takket være polycarbonatlaget, der dækker skallen på toppen, på bundringen og på bagsiden.

Octo pasform: Gummiiseret Micro Dial justering giver forbedret fingergr.

ip.

Flydende vugge-kontaktpunkter kombinerer interne gelpuder for optimal komfort.

Disse understøtter er designet til at svinge frit gennem 180, hvilket giver en perfekt pasform på ethvert formet hoved.

Vuggens skeletbeslag er designet og raffineret for at give den bedste pasform og støtte, mens de er så lette som muligt.

Sanitetsbehandlet stof: Indvendigt polstret stof behandlet med antibakteriel og antimikrobiel saneret proces.

Luftkontrol: Utroligt aerodynamisk og toppresterende skal, testet i vindtunnelen og i stand til at give en virkelig imponerende CX-hastighed.

Enhver position, som hovedet antager, at luftstrømmen er perfekt i tråd med hjelmen.

Høj synlighed: Klistermærker med høj synlighed for maksimal sikkerhed, selv under dårlige synlighedsforhold.
EN1078 VIGTIG BEMÆRK Denne hjelm er bygget, testet og godkendt i henhold til de europæiske bestemmelser EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for brugen af denne hjelm i andre lande, der ikke er underlagt denne europæiske homologation EN1078, og afskrækker brugen heraf i disse lande.

På udkig efter Kask Hjelm Protone WG11? Kig ikke mere! bikeinn tilbyder et stort udvalg i Hjelme modeller. Opdag vores nye Beskyttelser tilbud, hos bikeinn. Lavet af Kask, dette Hjelme produkt tilbydes i mange størrelser og farve muligheder.

Funktioner Kask Hjelm Protone WG11

Farve
Anbefalet brug
Alder
beskyttelse Helmet

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Anmeldelse

-

Det er forbløffende at få min ordre inden den leverede dag. Ordren svarer til mine forventninger Tak for den unikke service

Hjelme

-

Er dine Kask hjelme leveret med den australske standard klistermærke

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up