`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Kask

Kask Mojito 3

  • Kask Mojito 3
  • Kask Mojito 3
  • Kask Mojito 3

Kask Mojito 3

Produktbeskrivelse Kask Mojito 3

Et cykelikon genindlæst: kør med ren komfort og høste de svedevirkende fordele ved Blue Tech polstring. Hold dig kølig med et optimeret ventilationssystem, designet til at øge luftstrømmen. Top det af med en ikonisk hale, signaturfronter og klassisk afrundet underskal i en af seks iøjnefaldende farver. Mojito er designet med det eksklusive KASK eksklusive ergonomiske Octo Fit fastholdelsessystem og premium Blue Tech hjelm polstring. Det tilbyder rytteren præcis pasform og komfort, mens den kun vejer 230 g. Mojito³ er sikrere end nogensinde er WG 11-certificeret og overgår europæiske sikkerhedsstandarder med 48%, hvilket giver en betydelig forbedring af påvirkningerne foran, bag og øvre end sin forgænger.


Specifikationer:

Vægt: 230 g
Standarder:
EN 1078
CPSC 1203
AS / NZS 2063


Teknologier:

Octo Fit:
Gummistyret Micro Dial justering giver forbedret fingergreb. Flydende vugge-kontaktpunkter kombinerer interne gelpuder for optimal komfort. Disse understøtter er designet til at svinge frit gennem 180 ° og giver en perfekt pasform på ethvert formet hoved. Vuggens skeletbeslag er designet og raffineret for at give den bedste pasform og støtte, mens de er så lette som muligt.

Eco Leather Chinstrap:
Hakepude med eco-læderhakstrop Den anallergiske og vaskbare chinstrap er ekstremt behagelig og hjælper med at undgå hudirritation.

MIT:
MIT Technology, anvendt på alle KASK-cykelhjelme, garanterer en højere sikkerhed og en komplet beskyttelse takket være polycarbonatlaget, der dækker skallen på toppen, på bundringen og på ryggen.

Høj synlighed:
Klistermærker med høj synlighed giver maksimal sikkerhed, selv under dårlige synlighedsforhold

Sanitetsbehandlet stof:
Indvendigt polstret stof behandlet med antibakteriel og antimikrobiel Sanitized®-proces.EN1078 VIGTIG BEMÆRK Denne hjelm er bygget, testet og godkendt i henhold til de europæiske bestemmelser EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for brugen af denne hjelm i andre lande, der ikke er underlagt denne europæiske homologation EN1078, og afskrækker brugen heraf i disse lande.

Køb din favorit Beskyttelser model og nyd cykel. Der er 30 dages returret, hvis du ikke er tilfreds med dit køb af Kask Mojito 3. Hvis du er i tvivl om du skal købe dine Kask Mojito 3, kan du kontakte vores professionelle team cykel via telefon eller e-mail.

Funktioner Kask Mojito 3

Alder
Køn
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (4)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Rettidig forsendelse

-

Hjelmen ankom til Colombia på mindre end en måned.

Meget godt

-

Stor forsendelse (hurtig) og hjelmen er smuk og meget meget meget behagelig. Jeg anbefaler det!

Bedste pris!

-

Bedste pris, jeg kunne finde til denne Kask Mojito 3 efter at have undersøgt forskellige onlineforhandlere. Levering inden for en uge. Produktet ankom godt pakket. Hjelmen selv stor. Jeg har haft Kask et par gange nu. Behagelig og slidstærk. Dejlig ny Mojito styling. Jeg fik mat sort, som er undervurderet med sort logo. Alligevel at bære som det er en fødselsdagsgave! Ikke tilladt før min fødselsdag!

Meget godt

-

Meget hurtig ankomst til De Kanariske Øer og kvalitetsprodukt. Tak skal du have.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk