`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Kask

Kask Mojito X

  • Kask Mojito X
  • Kask Mojito X
  • Kask Mojito X

Kask Mojito X

Produktbeskrivelse Kask Mojito X

Mojito Xnbsp.EN1078 VIGTIG BEMÆRK Denne hjelm er bygget, testet og godkendt i henhold til de europæiske bestemmelser EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for brugen af denne hjelm i andre lande, der ikke er underlagt denne europæiske homologation EN1078, og afskrækker brugen heraf i disse lande.

Skynd dig at købe Kask Mojito X, til den bedste pris og altid hurtig levering, Hos bikeinn kan du også finde Hjelme, eller Beskyttelser, vi har det du lige står og mangler. Køb Kask Mojito X og modtag det hurtigt. Du kan også kigge på vores Hjelme tilbud.

Funktioner Kask Mojito X

Køn
Alder
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (31)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Spørg mojito x

-

Jeg bestilte 6/29 fra Japan, men jeg har ikke modtaget varen.

Fantastisk produkt

-

Fremragende værdi for pengene. Komfortabel og let.

Meget let og behageligt

-

Stor hat. Høj kvalitet bygger nøjagtigt det, du betaler

Kask mojito x

-

Størrelsen er lige ret og let.

Perfekt

-

Perfekt pasform, let, god loking ...

God luftstrøm og flot

-

Jeg prøvede det for første gang i dag. Det var en switch fra en simpel byhjelm, så jeg kan ikke sammenligne den med andre høje endehjelme på markedet. Hjelmen er ret lys, meget flot luftstrøm, god pasform og temmelig flot. Leveringen af denne bestemte vare til Ottawa, Canada var så nøjagtigt som anført (3 uger under pandemi) uden forsinkelse, skønt det ikke har været det samme med min anden ordre, så leveringstidspunktet kan være anderledes fra sag til sag. Jeg kan virkelig godt lide hjelmen :)

Kask mojito

-

Ottimo-prodotto

Kask mojito hjelm

-

Meget let produkt, godt ventileret. Nem justering og reduceret vindstøj

Mojito kask låg

-

Hurtig levering. Meget let og let at justere hjelm.

Cool og smart design.

-

Denne hjelm er dejlig at have på på cykel.

Anbefalet køb

-

Den bedste hjelm, jeg nogensinde har haft, let, meget justerbar og åndbar, hvilket lindrer sved. anbefalelsesværdig

Meget behagelig

-

Meget let og behagelig hjelm. Kvalitetsskum og læderrem. Købt til mtb.

Kask mojito cykelhjelm

-

Rimelig pris, smukt udseende, meget let og behageligt at have på, høj beskyttelse, anbefales at købe

靚 單車 頭盔

-

非常 之 好, 又 靚 又有 保護 性 重點 係 響 意大利 製造

Mojito kask hjelm

-

Great! Let og aerodynamisk anbefaler jeg, levering øverst

Fantastisk pasform

-

Jeg har brugt en masse hjelme til mange andre sportsgrene ... dette er måske det bedste, jeg nogensinde har oplevet.

Meget flot hjelm

-

Kask Mojito i mat sort er en meget flot og let at justere. Desværre måtte jeg sende det tilbage på grund af min egen fejl. Jeg antog, at jeg havde brug for størrelse M i stedet for L. Ombestilt i den rigtige størrelse ;-)

Meget godt produkt

-

Alt sammen meget godt, et let produkt og stor komfort. Fremragende levering. Det eneste men er, at produktet ikke har en erstatningspude.

Kask mojito hjelm

-

Så langt så godt! Har lige modtaget Mojito-hjelmen og dens smukke, lette, lette at justere og passer helt rigtigt. Leveringen var OK til USA, ikke for længe. Troede ikke, det var muligt at forbedre min Giros pasform, men Kask gør det. Kan ikke vente med at få det ud på en tur!

Let og behageligt

-

Stor komfort ved lukning af hage og letvægt, det føles ikke, at du bærer det. Stærkt anbefalet

Kask mojito

-

Denne hjelm har kvalitetskonstruktion, og materialerne er gode. Jeg kan godt lide læderhindestroppen. Det kan tage lidt eksperimentering at få stropperne på siderne til at passe rundt om ørerne, men når alt er sat, glemmer du hjelmen på dit hoved. Masser af god polstring inde i hjelmen og den bageste justering sidder lavt på bagsiden af hovedet, som holder hjelmen på plads godt. Udluftning er fremragende, og du får brug for en hovedafdækning i koldere vejr. Det bedste er, at denne hjelm synes at passe rundt om dit hoved og ser ikke ud som en svamp, der sidder på toppen. Fordele: Fantastiske justeringsmuligheder Pæne materialer Passer omkring hovedet godt Meget let vægt Ulemper: Tager lidt tålmodighed for at justere stropperne

Kask mojito

-

Denne hjelm har en enestående pasform og er meget let. Jeg har brugt Giro-hjelme og efter min mening har Kask-hjelmen bedre kvalitet og pasform. Den justerbare ramme plads til min headcover i køligere vejr. Hvis du vil se "pro" ud, så har denne hjelm udseendet, da den faktisk passer rundt om dit hoved og sidder ikke bare på toppen som den ordsprægede svamp. Forvent 14 til 16 dages levering i staterne, men du kan ikke slå priserne på Bikeinn. Absolut værd at vente på de gode priser og stort udvalg.

Kaske mojito

-

Meget let hjelm, smukt udseende, meget behageligt og meget godt justeringssystem

Leveringstid uden for planen

-

Produktet er meget godt, men jeg ankommer uden for den planlagte periode

Perfekt

-

Det var en model, som jeg havde været bekymret for i lang tid, men fordi jeg kan udføre fittings, der er unikke for KASK, er det meget let at have på, og jeg kan godt lide det meget uden let stress.

Som forventet

-

8/17 ordre, 8/18 EMS afsendt fra Holland, 8/21 Narita toldklarering, 8/23 ankomst. Tingene er som forventet.

God

-

Størrelsen er nøjagtigt cool og billig, og den bedste er sikker på at forstå dette websted igen

Livredder

-

Jeg købte en Mojito-hjelm i 2017. Kort efter var jeg involveret i en ulykke med motorkøretøjer og vippede 180 grader, hvilket påvirkede vejen. Derfor sagde hjelmen sit job, og jeg gik væk. Jeg købte den samme udskiftning til ikke kun et sikkerhedsaspekt, men pasform, stil og farve. Jeg betragter det som et godt køb og god værdi.

Stor hjelm - god pris

-

BIKE INN leverede min Mojito hjelm inden for 12 dage efter bestilling via Holland! Officiel MASK - lavet i Italien med rabat med fragt på 20% -40% afhængigt af hvor du ser ud. AMAZON var meget højere. Jeg ville DEFINITIVT anbefale BIKE INN og allerede har. Med hensyn til hjelmen passer den godt. Jeg har aldrig haft en cykelhjelm med så mange passende muligheder. Jeg købte denne på grund af anmeldelser af andre med en høj pande. Dette vil give dig den eftertragtede 1 - 2 finger over panden og forhindre sødestuen. Masser af ventilation. Jeg havde ret ved lavt mål for Large, og det var det, jeg fik. Jeg kan nemt hvor en bandana eller buff nedenunder. Godt klaret!!!

End dig!

-

Præcis hvad der forventes. Meget god service.

Perfekt pasform

-

Jeg havde en tidligere model af Mojito og jeg blev positivt overrasket og den gode pasform og det bløde indlæg i hjelmen

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk