`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Kask

Kask Protone WG11

  • Kask Protone WG11
  • Kask Protone WG11
  • Kask Protone WG11

Kask Protone WG11

Produktbeskrivelse Kask Protone WG11

Med blot 215 g vægt har Protone det laveste træk og den hurtigste varmeafledningskoefficient sammenlignet med enhver anden ventileret hjelm. Takket være flere ventilationshuller og et tykt polstermateriale bortledes varme og fugtighed meget hurtigt, hvilket forbedrer komfort og ydeevne uden at opgive sikkerheden: det øverste område er forstærket med en indvendig plastisk understruktur, der øger crashbeskyttelsen. 19 farver tilgængelige.

Protone vejer kun 215 g og bruger en 3D-tør polstring med en flerlags åbencelle-konstruktionsproces for at give en mere behagelig tur. Den har aftagelig og vaskbar indvendig polstring, lavet af CoolMax®-stoffer, og dets indvendige polstringstof er behandlet ved hjælp af den antimikrobielle proces Sanitized®. KASK har også fortsat med at bruge sin Multi In Molding Technology til at skabe et polycarbonatafdækning til toppen, bundringen og bagsiden af hjelmens skal. Dette er forbundet med den indvendige polystyrenkappe via KASKs In Molding Technology for at forbedre skallets stødabsorption. Dens forstærkede ramme reducerer yderligere risikoen for, at et stød bryder skallen.


Funktioner:

Fin Tuning Fit: Den innovative indre styrkeramme giver en større mekanisk styrke og en bedre kompakthed. I tilfælde af stød forhindrer den hjelmen i at bryde i mange stykker, hvilket giver større sikkerhed for enhver rytter.
Luftkontrol: Utroligt aerodynamisk og toppresterende skal, testet i vindtunnelen og i stand til at give en virkelig imponerende CX-hastighed. Enhver position, som hovedet antager, at luftstrømmen er perfekt i tråd med hjelmen.


Specifikationer:

Vægt: 220 g


Teknologi:

Eco-læderhakeklips: Hakepude med Eco-læderhakstøb Det anallergiske og vaskbare tyndestykke er ekstremt behageligt og hjælper med at undgå irritation af huden.
3D-tør polstring: Den tredimensionelle 3d-tør polstring bruger en flerlags åbencelle-konstruktionsproces: Højteknologi for den bedste komfort og ydeevne.
Coolmax Fiber: Fjernbar og vaskbar indre polstring i Coolmax®-materiale
Indre ramme: Den innovative indre styrkeramme giver en større mekanisk styrke og en bedre kompaktitet. I tilfælde af stød forhindrer det, at hjelmen brydes i mange stykker, hvilket giver større sikkerhed for enhver rytter.
Ved støbning: Den innovative “inden for støbning” -teknologi ved at sammenføje den indvendige polystyrenkappe til den ydre polycarbonat, sikrer en bedre stødabsorption.
Mit: Mit-teknologien, der anvendes til alle Kask-cykelhjelme, garanterer en højere sikkerhed og en komplet beskyttelse takket være polycarbonatlaget, der dækker skallen på toppen, på bundringen og på bagsiden.
Octo Fit: Gummieret mikroopkaldsindstiller giver forbedret fingergreb. Kontaktpunkter med flydende vugge Kombiner interne gelpuder for optimal komfort. Disse understøtter er designet til at svinge frit gennem 180 °, så de passer perfekt på ethvert formet hoved. Vuggens skeletbeslag er blevet designet og finjusteret til at give den bedste pasform og støtte, mens de er så lette som muligt.
Sanitetsbehandlet stof: Indvendigt polstret stof behandlet med antibakteriel og antimikrobiel Sanitized®-proces.
Luftkontrol: Utroligt aerodynamisk og toppresterende skal, testet i vindtunnelen og er i stand til at give en virkelig imponerende Cx-hastighed. Enhver position, som hovedet antager, at luftstrømmen vil være perfekt i tråd med hjelmen.
Høj synlighed: Klistermærker med høj synlighed for maksimal sikkerhed, selv i dårlige synlighedsforhold
EN1078 VIGTIG BEMÆRK Denne hjelm er bygget, testet og godkendt i henhold til de europæiske bestemmelser EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for brugen af denne hjelm i andre lande, der ikke er underlagt denne europæiske homologation EN1078, og afskrækker brugen heraf i disse lande.

Udforsk alle Beskyttelser varer, som du kan finde hos bikeinn, det kunne være Kask Protone WG11. køb dine nu Kask Protone WG11 og spar penge på Hjelme produkter. Udover den gode kvalitet der altid er forbundet med Kask, du vil blive glad for dit køb. Ved du at vi har Kask Protone WG11. Hos cykel? Tak til bikeinn, du kan nu se et kæmpe udvalg af Beskyttelser, til alt tænkelig sport.

Funktioner Kask Protone WG11

Køn
Alder
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (41)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Bedst

-

Prisen er også fantastisk. Farven er også den bedste. KASK Protone er virkelig den bedste.

Fantastisk vare hurtig levering

-

Fremragende service og hurtig levering

Kask protone

-

Stor hjelm, meget let og god pasform. Hurtig levering. Vil købe fra bikeinn igen.

Kask protone

-

Meget let og god hjelm af god kvalitet. Behagelig og meget åndbar!

Perfekt

-

Alt perfekt. Kvalitetsprodukt til en god pris.

Evaluering af kask hjelm

-

Æstetisk smuk, behagelig og med fremragende justering.

Kask protone

-

Fremragende produkt- og servicelevering.

Kask proton

-

Kvalitetsprodukt, meget let og behageligt! Ankom uden problemer inden for de annoncerede frister ...

Kask protone - ingen fortrydelse - bedste chioce

-

God pris, hurtig levering, god pakning. Virkelig tilfreds med hjelmen og vil have gentagen rækkefølge på andre dele.

Godt

-

god hjelm, hurtig levering, bedste pris

Kask protone

-

Jeg er meget glad og tilfreds med produktet. Helt fantastisk & KASK har altid været min favorit. Elsker det!!!

Kask protone anmeldelse

-

Jeg har et rundere hoved, og denne hjelm passer stadig meget behageligt. Jeg tror, at denne hjelm passer til de fleste asiatiske hoveder. Hjelmen føles også let nok til at være synlig. Meget god kvalitet af Kask.

Kask protone

-

Brugte en Mojito i M-størrelse og købte en Protone i M-størrelse. Fit var perfekt. Hjelmen er lettere og mere behagelig end Mojito. Ingen fortrydelser!

Kask protone

-

Meget let og behagelig hjelm

Kask protone

-

Fremragende produkt 100% anbefales

Kask hjelm

-

Mere end fremragende, en masse komfort og fremragende service, ankommer jeg tidligere end forventet

Meget godt

-

den bedste hjelm, jeg nogensinde har haft

Kask protone

-

Den bedste landevejscykelhjelm i verden

Gennemgå kask protone

-

Godt produkt virkelig

Kask protone hjelm

-

Min tredje Protone passer godt, let, stilfuld og uden bekymringer for svampehoveder. Stor hjelm og stærkt anbefalet. Sørg for at købe den rigtige pasform.

Meget godt billede!

-

{Produktet, som jeg forestillede mig det, fremragende.} Det mest, der imponerede mig, var, hvor hurtigt det ankom, det gjorde det selv inden den fastsatte tid, meget tilfreds med min hjelm, pris og hastighed, hvormed det ankom.

Fremragende

-

Fremragende hjelm, kvaliteten af konstruktionen er klart et godt stykke over det, jeg har haft fra en række populære hjelmproducenter. Inde og ude er det en meget attraktiv hjelm, jeg ville ønske jeg havde denne model i flere farver. Jeg fandt det meget behageligt og meget justerbart, ikke lige så godt ventileret som deres Valegro-model, hvilket er som de to hjelme blev designet.

Top

-

Let hjelm, behagelig meget god. Leveret deadline og god opfølgning

Stor hjelm

-

Passer godt og ser godt ud, intet at klage over!

Meget behagelig

-

Meget behagelig hjelm, og den passer fænomenalt fra første gang du satte den på. Meget smuk ..

Kask hjelm

-

Fik lige Kask Protone i mat sort. Virkelig behagelig, let og giver god luftgennemstrømning.

Kask protone

-

kvalitativt produkt. Fremragende service.

Protonhjelm

-

Meget behagelig og lys. Jeg har sort mat farve - elsker det!

Kask protone

-

Endelig fik min Protone hjelm. Det passer perfekt. Meget let og behageligt. Bare spekulerer på, hvordan man udskifter læder hakestroppen, når den er gennemvådt i sved!

Protone

-

Fantastisk hjelm - har to Kask-hjelme - behageligt og køligt på de varmeste dage

Protone

-

Fantastisk hjelm - behagelig og kølig på meget varme dage

Godt produkt

-

Meget let og let at bære.

Kask protone

-

En meget behagelig hjelm. Dens let og ser fantastisk ud. Højt anbefalet.

Fremragende

-

Let, åndbar hjelm, meget behagelig. Fantastisk farve. Meget anbefale

Kask protone

-

Høj kvalitet og virkelig behagelig hjelm at have på med masser af evner til at justere til forskellige størrelser og formede hoveder.

Store perler

-

Min hovedstørrelse er ~ 57,5 cm og M-størrelse passer perfekt. Meget lys og flot hjelm!

Tilfredshed

-

Tilfreds to gange: Den bedste hjelm til den bedste pris

Enhver gratis levering

-

hej kan jeg spørge gjorde nogen gratis levering, hvis jeg overstiger en amout? thx

Kask proton sort

-

Great Product, super letvægts og yderst behagelig. Som kvind er det godt, at du kan sætte dit hår gennem rygsektionen. Virkelig tilfreds med BikeIns service.

Produkt

-

fantastisk produkt og pris

Pris

-

det laveste er at komme her

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk