`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Kask

Kask Utopia

  • Kask Utopia
  • Kask Utopia
  • Kask Utopia

Kask Utopia

Produktbeskrivelse Kask Utopia

FUNKTIONER:

AERO CONTROL

Utrolig aerodynamisk og øverste skål, testet i vindtunnelen og i stand til at give en virkelig imponerende CX-sats. En hvilken som helst position hovedet vil antage udstrømningen af ​​luften vil være helt i overensstemmelse med hjelmen.

HyVent

Skalens struktur og design implementerer luftstrømmen og opbryder den udskiftelige varme.

HØJ BREEDBARHED

Fordi den indre polstring fiber fremskynder fordampningen af ​​sved, sænk fugtighedsdannelsen på huden og holder temperaturen konstant.

ANTI BACTERIAL

Fordi den indre polstring fiber respekterer huden og beskytter den mod bakterier og forurenende stoffer. Eliminere risikoen for irritation allergier.

ANTI STATISK

På grund af dets ledningsevne absorberer og absorberer den indre polstringsfiber elektriske ladninger akkumuleret fra omgivelserne eller under fysisk træning.

3D DRY PADDING Den tredimensionale 3D DRY polstring anvender en flerlags åbent celle konstruktion præcoess: højteknologi til den bedste komfort og ydeevne.

OCTO FIT

Gummieret Micro DIAL-juster giver bedre fingrehåndtag. Flydende vugge kontaktpunkter kombinerer interne gel puder for optimal komfort. Disse understøtninger er designet til at oscillere frit gennem 180º, hvilket giver en perfekt pasform på ethvert formet hoved. Holderens skeletbeslag er designet og raffineret for at give den bedste pasform og støtte, samtidig med at den er så let som mulig.

ECO LEATHER CHINSTRAP

Chin pas med øko læder chinstrap Den anallergiske og vaskbare chinstrap er yderst behagelig og hjælper med at undgå irritation af huden.

MIT

MIT Technology, der anvendes på alle KASK cykelhjelme, garanterer en højere sikkerhed og en komplet beskyttelse takket være polykarbonatlaget, der dækker skallet på toppen, på basisringen og på bagsiden.

I MOLDING

Den innovative '' in molding''-teknologi, der går ind i den indre polystyrenkap til den ydre.


EN1078 VIGTIG BEMÆRK Denne hjelm er bygget, testet og godkendt i henhold til de europæiske bestemmelser EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for brugen af denne hjelm i andre lande, der ikke er underlagt denne europæiske homologation EN1078, og afskrækker brugen heraf i disse lande.

Kask Utopia findes i forskelligere varianter, med forskellige muligheder. Find det du lige står og mangler nu, bestil det og modtag det i løbet af få dage. Udover det du finder i online cykel butikken, Kask Utopia lignende produkter. Vores udvalg i Hjelme produkter er kun det bedste, lige meget hvor hård din træning eller sport er.

Funktioner Kask Utopia

Alder
Køn
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (20)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Kask utopi

-

Stor hjelm. Letvægts. Hurtigt skib.

Kask utopi

-

Bedste hjelm

Kask utopi

-

Stor hjelm

Kaskutopia

-

Varer modtaget .. fremragende

Hjelm kask utopi

-

Fremragende anskaffelse af aero-hjelm, super let og med god ventilation. Som altid intet at påpege om indkøbs- og leveringseffektivitet.

Montering

-

Fantastisk hjelm til både design og pasform.

Fantastisk hjelm

-

Første gang at købe den, er virkelig god og egnet til brug. Men på grund af virussen var afsendelsesdatoen lidt længere.

Kask utopi

-

Super tilfreds. Meget flot og let hjelm. Jeg anbefaler det til alle. Levering lidt lang, men det må siges, at jeg bor i Quebec, det er helt sikkert, at jeg vil anbefale på Bikeinn

Super aerodynamisk hjelm

-

En 5-stjernet Super letvægtshjelm. Ventileret, åndbar og komfortabel. Ser ud som en Bugatti superbiltype. Jeg vil anbefale denne hjelm 100%

Kask utopi

-

Fantastisk pasform og komfortabel, stilfuld og cool look, anbefales stærkt

Anbefalede

-

Fremragende ventilation til en lufthjelm. Jeg bestilte dette fra USA, og det ankom inden for den forventede tidsramme.

Utopiahjelm

-

En fantastisk hjelm. Dette er min tredje af dette firma. En god kamp. Hurtig levering. anbefale

Superhjelm

-

Dette er en meget cool hjelm, jeg er glad for, at jeg fik den. Kom uden skader og ridser.

Fit for asiater

-

Fantastisk hjelm til både design og pasform. Finishen på malingen er også meget smuk.

Kask utopi

-

Dette er virkelig en stor hjelm. Meget behagelig og ser godt ud. Jeg skal dog nævne BikeInn. De var de eneste, jeg kunne finde, der solgte den til en god pris i matt sort. Jeg var lidt nervøs med at bestille noget fra Europa, siden jeg bor i USA. Det fungerede godt, selvom! Det blev sendt meget hurtigt og jeg modtog det i en rimelig tid. Jeg tilføjer definitivt BikeInn til listen over websteder, jeg besøger og handler gennem for mine fremtidige indkøb.

Kask utopi

-

Dette er en fantastisk ser hjelm, der skiller sig ud. Det ser ud som om en Lamborghini med ventilationskanalerne, den eneste ulempe er, at denne hjelm tog lidt lang tid at komme frem og ikke var i den forventede tidsramme. Når det er sagt, bor jeg i New Zealand, så det var forventet. Polstring og vægt er minimal, og hjelmen sidder komfortabelt på mit hoved, såvel som at være aero luftstrømmen er fantastisk, og denne hjelm er alt, hvad jeg havde forventet og mere, takket være BikeINN

Fantastisk pasform!

-

Dette er min fjerde Kask hjelm og måske min nye favorit. Fantastisk til foråret ridning som det er mindre udluftet. Perfekt pasform ud af kassen, lukningssystemet er super nemt at installere. Jeg var ikke nødt til at foretage nogen tilpasninger af hakebandet, som om Kask ny var min perfekte pasform.

Kask utopi hjelm

-

Elsker denne hjelm. Komfortabel og let justerbar hakrem. Stilfuld, skidt og god luftstrøm.

Kask utopi

-

Ventede længe på denne hjelm. Jeg har Kask Infinity og Protone, begge fremragende hjelme. Imidlertid er jeg helt imponeret over The Kask Utopia. yderst behagelig ud af kassen, fantastiske udseende. Meget recommmend! Bikeinn, det eneste sted at have Matt Black i en størrelse stor og hurtig levering! Fantastisk!

Hjelm

-

EN STOR HJEMMET

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk