`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Knog

Knog Plus Lights Twinpack

Knog Plus Lights Twinpack

Knog Plus Lights Twinpack

  • Knog Plus Lights Twinpack
  • Knog Plus Lights Twinpack
  • Knog Plus Lights Twinpack
  • Knog Plus Lights Twinpack

Knog Plus Lights Twinpack

Produktbeskrivelse Knog Plus Lights Twinpack

Knog + (udtalt "plus") forreste cykellys er et super lyst, 100% vandtæt og fuldstændigt alsidigt USB genopladeligt cykellys. Monter lyset på dine håndtag eller gafler, eller brug det integrerede bærbare klips til at fastgøre lyset til din shirtlomme eller panniers. Mere af en løber end en cyklist? Ingen dramaer. Plus-lyset fordobles også som et bærbart natlyslys. Bare vedhæft lyset til din t-shirt, shorts, strømper eller hovedbånd ved hjælp af det smarte integrerede klip. Med en effekt på 40 lumen og en løbetid på op til 20 timer i øko-flash sikrer Plus at du er godt set for alle andre cyklister, trafikanter og trailere hele natten.

Specifikationer:

Dimensioner: 14 x 66 x 18 mm

Frontlysudgang: 40 lumen

Baglygteffekt: 20 lumen

5 Lys tilstande: Fast, Pulse, Strobe, Fancy flash, Eco flash

Lang køretid: To timer ved fuld effekt og 40 på øko-flash

Knappen: Langere knap tryk på (0,75 sek) forhindrer utilsigtet tænding. Kort tryk skifter tilstande kontinuerligt

Opladningstid: 4 timer (LED slukker, når den er fuldt opladet)

Integreret USB-stik: USB genopladeligt lithium polymer. Der kræves ikke noget opladningskabel, der plugges direkte ind i USB-porte og er designet til at blive udsat for elementerne

Chip ombord (COB Led): Mere kompakt og effektiv teknologi. Effektiv Chip on Board (COB) Leds designet til at give maksimalt lysstyrkeniveau for op til 90% af batteriets brændtid for hver tilstand.

Strango magnetisk montering: Stærk sjældne jordartsmagnet (op til 1 kg trækstyrke) for nem montering og sikring. Magnetisk montering, snaps lys på plads Cykeltilbehør: Værktøj mindre aftagelige silikonebånd til sædeposter 22 32 mm + diameter med magnetisk montering. Passer til aero stil sædeposter. Brugbar: Bær den på taske, skjorte, sok og meget mere. Fjern lyset fra den magnetiske montering og klip det på din skjorte, shorts, strømper eller poser ved hjælp af det integrerede bærbare klip. Barstørrelser: Alle (inklusiv de fleste sidestillinger)

Lys som fjer: Hver lette vægt kun 12 g.

100% vandtæt: Plus (+) er IP67 testet og 100% vandtæt mod alle elementer

Tilbehør inkluderet: 2x udskiftelige stropper til stolpe 22 27 mm / 28 32 mm + og magnetisk montering


Er du helt vild med cykel? Få din Knog Plus Lights Twinpack og nyd dine fritidsaktiviteter, på den sikreste og bedste måde med Knog. Glem ikke vores store udvalg i Elektronik, i mange størrelser og til alt slags vejr. For at du kan få de bedste og mest effektive cykel er de fleste af vores Cykel lys varer lavet i samarbejde med professionelle sportsudøvere.

Funktioner Knog Plus Lights Twinpack

Kundeanmeldelser og spørgsmål (9)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Fantastisk produkt

-

Fantastisk kvalitet og funktionelt produkt. Tilstrækkelig kraft til at blive set godt, men ikke egnet til at se selv som Corpus Christi. Driftstiden kunne være lidt længere, men jeg ville købe lamperne igen når som helst. 5 stjerner

Gode lys

-

Disse er rigtig gode lys. Den eneste ulempe er batteriets levetid, som kunne være lidt bedre.

Godt

-

Gode lys. Strogner end forventet.

Super praktiske lys, ikke kun til cykler

-

Superlys! Passer næsten overalt.

Lys, praktisk

-

Stærkt lys, bestemt synligt fra fjernt, utroligt solid, let montering. Let at indlæse, billigt.

Enkel, grundlæggende ... effektiv

-

Smart design, nok lumen. Praktiske lys

Godt produkt

-

Fungerer fint.

Enkel og intens

-

Små lys nemme at bære og bære. Jeg understreger alsidigheden og den mangfoldighed af anvendelser, der kan gives.

Gode lys

-

Meget synlige lys, der er nemme at fjerne og fastgør, når beslaget er fastgjort. Efter første forsigtighed har jeg nu fuld tillid til magneterne. Også gerne simpelthen fastspændt til rygsæk - vidunderlig. Et punktfradrag, fordi lysets varighed med en afgift ikke er for lang, da jeg kun bruger dem til pendling ikke så tragisk, kan alt hvad du ikke har lille og let også på bekostning af kapaciteten. Ellers, som jeg sagde, men top

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk