`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Kokua

Kokua Jumper

  • Kokua Jumper
  • Kokua Jumper

Kokua Jumper

Produktbeskrivelse Kokua Jumper

Lanceringen af den første kommercielle balancecykel i 1997 KOKUA LIKEaBIKE betragtes stadig som den højeste standard.

KOKUA LIKEaBIKE Jumper, BEVIST SIDEN 2005! Sendes USPS 3-dages prioriteret post i USA, USA forsendelse til et begrænset tilbud på et fast beløb på 25 inklusive forsikring, sporing og signaturbekræftelse. Bestil i dag!
Forsendelser til Japan er direkte fra Tyskland med kunden, der er ansvarlig for importtold og moms.

LIKEaBIKE med bageste ophæng
Ramme-, gaffel- og ophængssving er lavet af 7005 aluminium (betragtes som 'luftfartøjskvalitet'), 2 sædestolper giver et bredt justeringsområde af sædehøjden (340 440 mm). Den standardmonterede styredæmper letter indlæring af styringskontrol;
; ´Hovedtelefon; forseglede lejer i aluminiums nav og fælge; Schwalbe ´ BIG APPLE´ dæk.

VÆGT: I alt 7,5 pund er KOKUA LIKEaBIKE Jumper den letteste på markedet! Forsendelsesvægt er 13 kg 8 ounce, 27 ”x 23” x 6 ”kasse.
PRIS: Køb det nyt, køb det brugt, .... brug det, .... sælge det, og din samlede udgift er øre pr. ride. Seks cykler i børnehaven koster 5 pr. ”K” -studerende pr. År fordelt på en forventet mindstebrug på ti år. Dette krav forventes, ikke garanteret.
RAMME: Kokua LIKEaBIKE Jumper body, forgaffel og baggaffel er lavet af fly af aluminium, 7005, meget stiv, stærk, let og vil ikke ruste.
STYRINGSDAMPER: Kokua LIKEaBIKE Jumper har den. Kan du finde det på konkurrencen? Og styrespjældet kan fjernes til mere avanceret ridning! SUSPENSION: Kokua LIKEaBIKE Jumper har en elastomer bag sædestolpen med en drejelig forbindelse, der giver cyklen mulighed for at bøje!
HJUL og dæk: Kokua LIKEaBIKE Jumper har alufælge (fælge) og top tyske mærke dæk, Schwalbe Big Apple dæk til trækkraft og en blødere kørsel. Konkurrence bruger typisk tunge stålhjul (fælge), med elendige lejer, og indre ydre og skumplastiske plastdæk, som giver en tung ujævn kørsel med langt mindre trækkraft.
Sæde: Kokua LIKEaBIKE Jumper er lavet af velo, robust vinylpolstret sæde med Kokua-logoet. Konkurrence er typisk hård plast.
GEOMETRISK DESIGN: Kokua LIKEaBIKE Jumper har et lavt stativ over højden, så børn af forskellig statur kan bruge cyklen med stor manøvrerbarhed for rytteren. Og Kokua LIKEaBIKE Jumper leveres med et sæde og to forskellige sædestolper. Den korte for aldre 2 3 og den længere for aldre 3 5 år. Konkurrencen bruger en længde og stikker ofte ud fra bunden og skaber en pirrende fare.
FODRESTER: Kokua LIKEaBIKE Jumper har vinklede baggaffel, hvor børn kan hvile fødderne, når de kaster. Konkurrence har typisk tilføjet tapper, som skaber en kvælningsfare, når børn falder til siden.
HÅNDKLÆR / Hoved: Kokua LIKEaBIKE Jumper er bygget med et ´A´ Hoved, robust, stærk og let at vedligeholde. Dette er den typiske konstruktion af høje ende mountainbikes. Se på konkurrencen for at se forskellen.
HÅNDTERGRIPPER: Kokua LIKEaBIKE Jumper leveres med ægte gummigreb, for komfort og godt greb. Se på konkurrencen for at se forskellen.
Bremser: Kokua LIKEaBIKE Jumper kan rumme en forbrems som ekstraudstyr for avancerede kørere, der ikke har behov for styrespjæld. De bedste bremser til en balancecykel er fødder. TRYG ALTID FORSIGTIG for rytteren gennem kontinuerlig observation.

LIKEaBIKE Jumper

Den lette aluminiumsramme Al 7005 med et stort ovalt rør overbeviser ved sin enorme stabilitet.

Aluminiumsgaffel.

Standard styreophæng hjælper dit barn i deres første vejtest, som senere let kan afmonteres.

APPLE Schwalbe BIG lavtryksdækrelateret bagophæng (med punkteringsbeskyttelse) er en hjælp, selv når du er på ujævn vej.

Hjul leveres med aluminiumsaksler og fælge og eger af rustfrit stål.

Det inkluderer to aluminiumsskovle, der tillader en bred justering af sadelens højde (340 til 440 mm).

Vægt: 3400 g.


Find din pris på Kokua Jumper og se om den er på lager. Du kan også kigge efter Cykler og stel tilbud og vælge det bedste tilbud. Find de nyeste tilbud på Cykler børn og utrolige pris nedslag! Du får altid den bedste pris hos bikeinn.

Funktioner Kokua Jumper

Produkttype
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Balaji

-

godt

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk