`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Lake

Lake CX176

  • Lake CX176
  • Lake CX176

Lake CX176

Produktbeskrivelse Lake CX176

CX / TX Sport - Den højere kadence og længere kørselstider, som kendetegner road-cykling, kræver fremragende fodkontrol for at undgå hot spots og følelsesløshed. Med en meget tættere pasform end nogen af ​​vores offroad varer, holder vores Sport sidst foden forsvarligt for at forhindre uønsket bevægelse. Den sidste er udstyret med en præcis monteret tåboks, højbue og midtbredde kuglehøjde.

Funktioner:

OUTSOLE: Lake Competition glasfiber injiceret nylon ydersål (3 hullers kompatibel)

HØJRE: Action læder og mesh øvre

LUKNING: Sidemonteret Push / Træk BOA L6 lacing system med powerstrap


Hvis du er på udkig efter Lake CX176, er heldet med dig. I vores cykel butik, finder du de bedste priser og den samme oplevelse som i en normal bikeinn butik. Skynd dig, bestil dine Herresko med det samme. bikeinn tilbyder et kæmpe udvalg i Cykelsko, til alt slags sport. Vores Cykelsko er skræddersyet til at klare dine behov, i alt slags vejr.

Funktioner Lake CX176

Køn
Anbefalet brug
Lukkeanordninger
Uigennemtrængeligt
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk