`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Lake

Lake CX176

  • Lake CX176
  • Lake CX176

Lake CX176

Produktbeskrivelse Lake CX176

Den højere kadence og længere kørselstid, der kendetegner vejcykling, kræver fremragende fodkontrol for at undgå hot spots og følelsesløshed. Med en meget tættere pasform end nogen af vores offroad varer, holder vores Sport sidst foden forsvarligt for at forhindre uønsket bevægelse. Denne sidste er udstyret med en præcis monteret tåkasse, højbue og midterbredde kuglehøjde.

Ydersål: Lake Sport Fiberglass Indstøbt Nylon Ydersål (3 hullers kompatibel)

Øverst: Action Læder & Mesh Øverst

Lukning: Sidemonteret Push / Træk Boa L6 Lacing System Med Powerstrap


Lake CX176 er det perfekte udstyr, for at nå dine cykel mål. Fuldend dit køb, med andre varer som Cykelsko og nyd livet, som aldrig før. Nogle af vores Herresko varer er på tilbud. Find dem i bikeinn! Vi tilbyder et stort udvalg fra Lake, som er kendt for deres kvalitet og brug af gode materialer.

Funktioner Lake CX176

Køn
Lukkeanordninger
Produkttype
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk