`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Lake

Lake CX218-X

  • Lake CX218-X
  • Lake CX218-X

Lake CX218-X

Produktbeskrivelse Lake CX218-X

Med en profil specielt designet til meget høj kadence ridning og højere tryk, har vores konkurrence sidste en mere buet profil end sporten sidst. De vigtigste forskelle er øget tåhøjde & hæl løft, en strammere hæl og en lidt bredere kuglehøjde, der gør det muligt for foden at udvide under højt pedalpress. Den brede version giver 15 mm ekstra volumen ved kuglens fod over standardbredden sidst.

Funktioner:

Øverst: Action Læder & Mesh Øverst

Lukning: Sidemonteret Push / Træk Boa L6 Lacing System Med Powerstrap

Specifikationer:

Ydersål: Lake Competition 100% Carbon Fiber Sole. Fås i 3 huller


Leder du efter gode kvalitets Cykelsko, så vil vores udvalg i Cykelsko, leve fuldt op til dine forventninger. Vi anbefaler Lake CX218-X, til kun 185.99 $ og på lager. bikeinn er det bedste sted at købe cykel udstyr, til de bedste priser. Hvis du finder Lake CX218-X, til en bedre pris end vores, tilbyder vi den samme Pris.

Funktioner Lake CX218-X

Køn
Lukkeanordninger
Produkttype
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Fit og pris

-

Andet par LAKE sko. Jeg har brede fødder. I årtier måtte jeg køre på meget dyre tilpassede sko, så opdagede jeg Lake. Fremragende kvalitet, stive kulstofsåler. Jeg ville ønske, at de byggede tæerne med en scuff-beskytter, og jeg finder indersålene utilstrækkelige og leverer mine egne. For prisen er de seje, flot pasform og vidunderligt udførende sko. Jeg kan især godt lide den cleat-platform, der giver mig stor fleksibilitet i, når jeg monterer mine cleats.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk