`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Lake

Lake CX237

  • Lake CX237
  • Lake CX237
  • Lake CX237

Lake CX237

Produktbeskrivelse Lake CX237

Features:


Øvre: Fuld grain læder og mesh

Ydersål: Lake Race 100% Carbon Fiber Sole. Fås i 3 hul klampen mønster

For: Læder hæl foring

Sidste: Konkurrence Sidste: Konkurrencerådet sidste er specielt udformet til optimal kraftoverførsel og komfort.

Ligesom CFC løb sidste, Konkurrencerådet sidste sætter foden i en position, der giver energi til at være fokuseret på spindlen, men giver også mere plads til forfoden for at udvide giver mulighed for en behagelig pasform for ekstrem langdistance ridning.


På udkig efter Lake CX237? Kig ikke mere! bikeinn tilbyder et stort udvalg i Cykelsko modeller. Opdag vores nye Herresko tilbud, hos bikeinn. Lavet af Lake, dette Cykelsko produkt tilbydes i mange størrelser og farve muligheder.

Funktioner Lake CX237

Køn
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Lake cx 237 camo

-

Jeg elsker disse cykelsko! Jeg har en bred fod og disse sko passer mig lige. Jeg har allerede købt et par sorte i en lokal butik, så jeg vidste min størrelse og disse er sjældne, så jeg bestilte. Sparet også mange penge. Brugte dem for første gang i dag. Jeg gjorde 25 miles og følte at jeg er verdens konge!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk