`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Lake

Lake CX402

  • Lake CX402
  • Lake CX402
  • Lake CX402

Lake CX402

Produktbeskrivelse Lake CX402

Features:


Øvre: KLite Kangaroo læder & mesh øvre

Ydersål: Custom Fit Carbon Fiber sål. Mens regelmæssige med tilgængelige i en 3 hul eller Speedplay specifik klampe patern til brug uden adaptere. Udskiftelig hæl strejke pad.

For: Perforeret Kangaroo læder foring

Sidste: CFC Race Sidste: CFC løb sidste er specielt udformet til optimal kraftoverførsel, at sætte foden i en position, der giver energi til at være fokuseret på pedalen.


Hvis du er på udkig efter Lake CX402, er heldet med dig. I vores cykel butik, finder du de bedste priser og den samme oplevelse som i en normal bikeinn butik. Skynd dig, bestil dine Herresko med det samme. bikeinn tilbyder et kæmpe udvalg i Cykelsko, til alt slags sport. Vores Cykelsko er skræddersyet til at klare dine behov, i alt slags vejr.

Funktioner Lake CX402

Funktioner
Lukkeanordninger
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Køb

-

herrer god eftermiddag beder dig sende til Colombia

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk