`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Lazer

Lazer Lifebeam Man

  • Lazer Lifebeam Man
  • Lazer Lifebeam Man

Lazer Lifebeam Man

Produktbeskrivelse Lazer Lifebeam Man

Genesis Lifebeam-hjelm er bygget på et fundament af den velprøvede Lazer Genesis-hjelm. Det er hjelmen til cyklister, der ønsker at overvåge og forbedre deres hjertefrekvens for at forbedre deres præstation.


Funktioner:

Fordele:
Baby unisize
360 ° reflektion


Specifikationer:

Fit System: Rollsys fastholdelsessystem
Konstruktion: I form (6 stk)
Ventilation: 19 ventiler
Vægt: 280 g (M)
Certificering: CE CPSC AS


Teknologi:

Rollsys:

Hovedmålet med at bære hjelm er at undgå at blive såret. Montering af en hjelm er derfor meget vigtig og er afgørende for sikkerhed og komfort. Da Lazer altid leder efter innovation, udviklede vi det mest avancerede monteringssystem for at optimere komfort og pasform. Lazer Rollsys-systemet er født

Hvordan virker det?:

Sammenlignet med standard fit-systemerne er Lazer Rollsys-systemet en fuldt integreret mekanisme, der omgiver hovedet fuldstændigt. Ved at dreje et glat tommelfingerhjul (placeret på toppen af hjelmen snarere end på bagsiden af hjelmen) tillader Rollsys-systemet en nøjagtig og progressiv perifer størrelsesindstilling. Hjelmens pasform strammes symmetrisk uden trykpunkter på hovedet.

Rollsys-systemet tilbyder en innovativ brug med én hånd og er let at håndtere selv under ridning. Ved at fjerne tilbageholdelsessystemet bagpå er Rollsys-systemet også den perfekte løsning for mennesker med en hestehale.
Rul ind i fremtiden

Fra det øjeblik, Rollsys-systemet blev introduceret på markedet, blev det straks belønnet for dets design og innovation. Test af tusinder af ryttere beviste dens effektivitet og holdbarhed. Med andre ord ... masser af grunde til at integrere Rollsys-systemet i hver nyudviklet hjelm.

Coolmax:
Coolmax er en højteknologisk polstringsløsning, der får fugt til at forsvinde, tørrer hurtigt og er åndbar. Opvarmning er en af de naturlige mekanismer til at forblive kølig og med Coolmax bliver det ikke irriterende. Coolmax-stof, der er konstrueret med speciel teknologi til at vægge fugt og forbedre tørring, hjælper dig med at forblive tør og spænding nøjagtigt, hvad du har brug for for at føle dig godt tilpas ikke kun i løbet af dagen, men også gennem dine hårdeste træninger.

Coolmax-stoffet bruges i vores hjelmpolstring for at give dig en frisk og behagelig følelse under hele turen.

Justerbar hovedkurv:
Den justerbare hovedkurv gør det muligt for den bageste del af rollsys-systemet (der griber fat i bagenden af hovedet) at bevæge sig op og ned afhængigt af rytterens præference. På denne måde kan Rollsys-systemet justeres endnu mere for individuelle rytterbehov og kan skabe endnu mere komfort.

Valgfri Aeroshell:
Aero Shell er et plastdæksel, designet til at passe perfekt til specifikke modeller af Lazer-hjelme. Aero Shell klikker på plads og beskytter rytterens hoved mod vind og regn, mens det stadig giver mulighed for lidt luftbevægelse foran på hjelmen og ud gennem de bageste åbninger. Aero Shell er unik, idet den let fjernes fra hjelmen, når rideforholdene er sådan, at der ønskes yderligere ventilation.

Tag det på, når regnen hælder ned, og træk det af, når solen begynder at skinne, Aeroshell er det perfekte værktøj til enhver mulig tilstand.

Alternativt giver Aeroshell en betydelig stigning i aerodynamisk ydeevne, når den først er installeret på hjelmen. Ved at lukke ventilationshullerne reduceres mængden af aerodynamisk træk hjelmen skaber kraftigt, hvilket resulterer i en hurtigere kørsel.

Farvede stropper:
Stroppernes farve er tilpasset hjelmfarven.

RBS:
Stivhed Brace-systemet er en forstærkning for en overlegen hjelmbestandighed mod flere slag. Dette system kan sammenlignes med et rullebur i en racerbil. I tilfælde af et styrt vil dette holde de krakkede EPS-stykker sammen, så hjelmen stadig tilbyder en form for beskyttelse. Dette system garanterer ikke effektiviteten af en hjelm efter et styrt, hver hjelm skal inspiceres omhyggeligt efter et styrt, og i tilfælde af buler eller revner skal den udskiftes.

Valgfrit insektnet:
Insektmesh polstring erstatter den originale hjelm polstring og dækker ventilationshullerne, så insekter ikke kan nå dit hoved. Således holder insekter ude af hjelmen på en stressfri tur.

Valgfri baglygte:
Dette LED-lys leveres som standard på nogle modeller, men er en mulighed for næsten alle hjelme, der er udstyret med Rollsys-systemet. Udskift blot Rollsys-hætten med den opdaterede version, og sæt LED-lampen i Rollsys-hjulet. LED-lys giver øget synlighed og derfor øget sikkerhed.


EN1078 VIGTIG BEMÆRK Denne hjelm er bygget, testet og godkendt i henhold til de europæiske bestemmelser EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for brugen af denne hjelm i andre lande, der ikke er underlagt denne europæiske homologation EN1078, og afskrækker brugen heraf i disse lande.

Hvad ville du sige til at finde Lazer Lifebeam Man til denne pris? Helt vildt ikke? Vent ikke mere, køb i din cykel butik. Køb det bedste udstyr fra Lazer og gør dine daglige sports aktiviteter til en leg. Og det bedste er at du får det hele til den bedste pris! Så skynd dig ind og kig på nogle Beskyttelser varer.

Funktioner Lazer Lifebeam Man

Køn
Alder
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk