`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Leatt

Leatt DBX 3.0

Leatt DBX 3.0

Leatt DBX 3.0

  • Leatt DBX 3.0
  • Leatt DBX 3.0
  • Leatt DBX 3.0
  • Leatt DBX 3.0

Leatt DBX 3.0

Produktbeskrivelse Leatt DBX 3.0

Soft shell 3.0 cykel shorts er lavet af et let, fire vejs stretch materiale, der har en snavs / vandafvisende belægning. Lavet til at blive parret med de lysere cykel trøjer såsom DBX 3.0 eller 2.0 trøjer, det giver en behagelig og bekvem pasform, der stadig kæmper virkningerne af vejret, når man kører.

For nemheds skyld er de shorts designet til at være behageligt. Det har YKK lynlåse og skjult forstærket syninger og et bageste område lavet af en strækning mesh åg, der tilbyder ventilation under ridning. Det har også en soft touch taljen foring med en back griber for at undgå sæde drop.

Shorts kan også bæres med knæbeskyttelsen som det har en pre buet pasform der forhindrer knæ fra blokering, når man kører.

Funktioner:

Shorts lavet af letvægts, fire vejs stretch shell med snavs / vandafvisende belægning (soft shell)

YKK lynlåse og skjult forstærket syninger

Pre buet, skræddersyet pasform med 3D formet, ikke at hænge fast knæ for komfort, når du træder i pedalerne med beskyttere

Blødt 500D 3 lags sæde område, der er problemfri og holdbar

Bagsiden lavet af ventileret, stræk mesh åg

Soft netlomme

Soft touch taljen foring med back griber til at forhindre sædet drop


Leder du efter gode kvalitets Bukser, så vil vores udvalg i Bukser, leve fuldt op til dine forventninger. Vi anbefaler Leatt DBX 3.0, til kun 57.95 $ og på lager. bikeinn er det bedste sted at købe cykel udstyr, til de bedste priser. Hvis du finder Leatt DBX 3.0, til en bedre pris end vores, tilbyder vi den samme Pris.

Funktioner Leatt DBX 3.0

Form for bukser
Længde
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk