`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Leatt

Leatt DBX 5.5

Leatt DBX 5.5

Leatt DBX 5.5

  • Leatt DBX 5.5
  • Leatt DBX 5.5
  • Leatt DBX 5.5
  • Leatt DBX 5.5

Leatt DBX 5.5

Produktbeskrivelse Leatt DBX 5.5

Leatt halsbøjler er testet og bevist at bidrage til at reducere nakkekræfterne og derved chancerne for en alvorlig nakkebeskadigelse med op til 47%.

Den stive, ikke-fleksible struktur i DBX 5.5-cykelhalsbøjlen er fremstillet af forstærket polyamid og giver revolutionerende beskyttelse og er blevet forbedret gennem årene for at være meget behagelig.

Det er justerbart for at passe de fleste ryttere og har en kravebenetudskæring, der holder hjelmen og brystet væk fra skrøbelige knogler under et nedbrud. Alle Leatt halsbøjler er CE-testede og certificeret som personlig beskyttelsesudstyr.


Hvis du er på udkig efter cykel udstyr, findes det hos Leatt. Hos bikeinn, kan du købe masser af tilbehør til Kropsbeskyttelse, så du kan udøve din sport optimalt. Leatt DBX 5.5 fås til den bedste pris og på lager! Brug vores sikre online betaling og extra gode service.

Funktioner Leatt DBX 5.5

Køn
Alder
Beskyttelse
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk