`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Leatt

Leatt DBX 5.5

Leatt DBX 5.5

Leatt DBX 5.5

  • Leatt DBX 5.5
  • Leatt DBX 5.5
  • Leatt DBX 5.5
  • Leatt DBX 5.5

Leatt DBX 5.5

Produktbeskrivelse Leatt DBX 5.5

Leatt halsbøjler er testet og bevist at bidrage til at reducere nakkekræfterne og derved chancerne for en alvorlig nakkebeskadigelse med op til 47%.

Den stive, ikke-fleksible struktur i DBX 5.5-cykelhalsbøjlen er fremstillet af forstærket polyamid og giver revolutionerende beskyttelse og er blevet forbedret gennem årene for at være meget behagelig.

Det er justerbart for at passe de fleste ryttere og har en kravebenetudskæring, der holder hjelmen og brystet væk fra skrøbelige knogler under et nedbrud. Alle Leatt halsbøjler er CE-testede og certificeret som personlig beskyttelsesudstyr.


Udforsk alle Beskyttelser varer, som du kan finde hos bikeinn, det kunne være Leatt DBX 5.5. køb dine nu Leatt DBX 5.5 og spar penge på Kropsbeskyttelse produkter. Udover den gode kvalitet der altid er forbundet med Leatt, du vil blive glad for dit køb. Ved du at vi har Leatt DBX 5.5. Hos cykel? Tak til bikeinn, du kan nu se et kæmpe udvalg af Beskyttelser, til alt tænkelig sport.

Funktioner Leatt DBX 5.5

Alder
Produkttype
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk