`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Lezyne

Lezyne Macro

Lezyne Macro

  • Lezyne Macro
  • Lezyne Macro
  • Lezyne Macro

Lezyne Macro

Produktbeskrivelse Lezyne Macro

Macro GPS er udstyret med et stort skarpt display og er pakket med mange avancerede teknologier i en brugervenlig og overkommelig pakke.

Den Bluetooth-aktiverede enhed kan parre gennem vores gratis Lezyne Ally-app til iOS- og Android-håndholdte enheder, ud over Bluetooth-kompatible effektmålere, pulsfrekvensmonitorer og hastigheds- / kadenssensorer.

Når du er tilsluttet en håndholdt, giver Macro GPS turn ved hjælp af svingnavigation, live tracking og Strava Live Segments.

Desuden har enheden pop-up email, sms-besked og telefonopkald.

Et optimeret GPS-optagelsessystem sporer alle vigtige cykeldata, og en brugerdefineret skærm med op til fem sider giver brugeren mulighed for at se alle de oplysninger, de ønsker at se.

Og et batteri, der varer op til 22 timer, giver masser af juice til hele dagen.Velkommen til vores Lezyne Macro specielle tilbud. Hos bikeinn, finder du ikke blot cykel udstyr, til de bedste priser, men du får også ekspert information på cykel produkter. Priserne er altid up-to-date og der findes masser af filtre til at søge med, så du hurtigt finde de rigtige Kilometertæller.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk