`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Massi

Massi Bib Shorts Pro Team

  • Massi Bib Shorts Pro Team
  • Massi Bib Shorts Pro Team

Massi Bib Shorts Pro Team

Produktbeskrivelse Massi Bib Shorts Pro Team

High end bibshort fremstillet i Comptex og ATM, stoffer, der giver en fremragende åndbarhed, og Lycra, som giver en høj elasticitet og en høj vævgenvindingskraft. Denne kombination af stoffer gør det muligt for kroppen at holde tørre såvel som en god tilpasning til den, på samme måde som den giver komfort og letter atletens større ydeevne. Den har polstring med kulfiber, som hjælper med at regulere kropstemperaturen og stimulerer omsætning optimalt.

Specifikationer:

vægt: 147.155


Er du vild med Massi Bib Shorts Pro Team? Kig i vores cykel afdeling og opdag et kæmpe udvalg af Dametøj, og masser af tilbehør, der kan hjælpe dig i gang med dine hobbies. Vi sælger kun nye cykel produkter, altid i perfekt stand. Kig ikke mere, vores udvalg af Dametøj, findes i mange farver og modeller.

Funktioner Massi Bib Shorts Pro Team

Køn
Længde
Seler
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk