`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Mavic

Mavic Hot Ride+

  • Mavic Hot Ride+
  • Mavic Hot Ride+

Mavic Hot Ride+

Produktbeskrivelse Mavic Hot Ride+

Ultralet, tætsluttende basislag ideel til ridning i de varmeste temperaturer Iført denne base lag blev beskrevet af vores venner på Condor JLT som "bedre end at være nøgen ', fordi det faktisk forbedrer hudens naturlige køling performance.The bundlag er en utrolig letvægtskonstruktion, fremstillet af 37,5 ™ stof, som aktivt reagerer på kroppens temperatur fugtspredende væk sved fem gange hurtigere end polyester. Polypropylen indsatser under armene også tilføje åndbarhed og fleksibilitet, så du har det godt, selv i de varmeste temperaturer. Ligesom alle vores base-lag, det er også super comfy på cyklen. Den sømløse konstruktion med tynde skulderstropper, V-hals krave, termoregulering paneler, kort foran forneden og silicium foret linning holde det på plads uden nogen gnidning eller klemme. Og basislaget er designet til at arbejde med alle ydre lag i vores sortiment.

Funktioner:

Stoffer: 37,5 ™ Strik

Krop: 100% Polyester

Konstruktion: Silicone Talje elastik

faldt hem

Formet krave

Ærmerne

sømme

Flatlocksømme

Special Fit

SKIN FIT

Designet til tur bevægelse

Pre formede mønster eliminerer overskydende materiale under din trøje, så den frie bevægelighed, mens ridning

Ergonomisk flatlock sømme kortlægge konturerne af kroppen til at reducere irritation og passer perfekt med din cykeltrøje

Blød tilbage silikone taljen elastik holder din krop

Hold tør for hver tur: 37,5 ™ stof udnytter aktive partikler at tiltrække fugt damp og absorberer din kropsvarme. Dette accelererer fordampning og åndbarhed for maksimal menneskelig ydeevne og komfort

Den fugtspredende overførslen er 5 gange hurtigere end standard polyester

Ultra let basislag

Ultra letvægts beklædningsgenstand med 80 gram / kvm

Teknologi:

37.5 ™ Strik

Fugt ledelse


Du kan også finde Mavic Hot Ride+ i vores Herretøj kategori, fra din online cykel butik, eller hvad med Undertøj. Vi har også mange andre ting fra Mavic, hos bikeinn, har vi et kæmpe udvalg af cykel varer, som måske er noget for dig. Mavic er fokuseret på at tænke i nye baner og forbedre cykel, både for begyndere og øvede, til en lav pris.

Funktioner Mavic Hot Ride+

Typer af ærmer
Produkttype
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Pæn!

-

Meget fint.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk