`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Mavic

Mavic Ksyrium Elite Pair

  • Mavic Ksyrium Elite Pair
  • Mavic Ksyrium Elite Pair

Mavic Ksyrium Elite Pair

Produktbeskrivelse Mavic Ksyrium Elite Pair

Funktioner:

Produktlinje: RouesWheels.

Disciplin: Endurance.

Sport kategori: 5.

Cykelvej.

Sourcing Land: Roumanie.Hos bikeinn har vi kun høj kvalitets cykel vare, så du kun skal tænke på træning. Leder du efter en Mavic Ksyrium Elite Pair? Er heldet med dig! Vi har bikeinn i vores online Hjul og dæk katalog og Hjul, vi tilbyder cykel, hvis du står og mangler. Læg i kurven og modtag dem på kun få dage.

Funktioner Mavic Ksyrium Elite Pair

lysposition
Materialer
Hjuldiameter
Fælgprofil
Bremsetype
Form for dæk
Kompatibilitet
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Stor opgradering!

-

Min første erfaring med slangeløse dæk, meget let at installere med standardpumpe. Sættet, der følger med det, gør det meget nemt at injicere scellant. Kør dem med 85 psi i modsætning til 110 psi på clincher / tube setup; gør ridning mærkbart mere arrivés.

Omkostningerne er et godt hjul

-

Indtil nu har jeg kørt på hjulet fastgjort til den færdige bil, men jeg valgte dette, fordi den rørløse tur er god. Clincher dæk som zonda var også en mulighed, men jeg lavede det til Mavic for lavt tryk og blødt ride. Det er blødere end før med forhjulet 6, baghjul 6,5 bar og rulning er også fremragende. Jeg kører med fugemasse, men jeg synes, det er et godt system med mindre luftlækage.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk