`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Mavic

Mavic Ksyrium Elite Tubeless Pair

  • Mavic Ksyrium Elite Tubeless Pair
  • Mavic Ksyrium Elite Tubeless Pair

Mavic Ksyrium Elite Tubeless Pair

Produktbeskrivelse Mavic Ksyrium Elite Tubeless Pair

Funktioner:

Produktlinje: RouesWheels.

Disciplin: Endurance.

Sport kategori: 5.

Cykelvej.

Sourcing Land: Roumanie.Er du interesseret i Mavic Ksyrium Elite Tubeless Pair? Så skynd dig ind til bikeinn, her får du den bedste pris og altid via en sikker betalingsportal. Her kan du finde information omkring Mavic Ksyrium Elite Tubeless Pair. Mavic er det bedste indenfor cykel. Eksklusive Hjul og dæk, der passer perfekt til dig og dine behov.

Funktioner Mavic Ksyrium Elite Tubeless Pair

lysposition
Anbefalet brug
Materialer
Hjuldiameter
Fælgprofil
Bremsetype
Form for dæk
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Stor opgradering!

-

Min første erfaring med slangeløse dæk, meget let at installere med standardpumpe. Sættet, der følger med det, gør det meget nemt at injicere scellant. Kør dem med 85 psi i modsætning til 110 psi på clincher / tube setup; gør ridning mærkbart mere arrivés.

Omkostningerne er et godt hjul

-

Indtil nu har jeg kørt på hjulet fastgjort til den færdige bil, men jeg valgte dette, fordi den rørløse tur er god. Clincher dæk som zonda var også en mulighed, men jeg lavede det til Mavic for lavt tryk og blødt ride. Det er blødere end før med forhjulet 6, baghjul 6,5 bar og rulning er også fremragende. Jeg kører med fugemasse, men jeg synes, det er et godt system med mindre luftlækage.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk