`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Maxxis

Maxxis All Terrane Tubular

  • Maxxis All Terrane Tubular
  • Maxxis All Terrane Tubular

Maxxis All Terrane Tubular

Produktbeskrivelse Maxxis All Terrane Tubular

All Terrane er et dæk, som holder fart og ro over en lang række løbevilkår. Knobene er høje nok til at bide og grave ind, når banen løser løs, men rammes til hurtighed på hårdere overflader. Det åbne mønstermønster gør det hurtigt at løbe mudder væk, så snart du henter fart, og den slangefri konstruktion gør det muligt at tabe dæktrykket for at øge fodsporet på bløde spor. Hvis du skal vælge et dæk, lad All Terrane lede dig til det øverste trin på podiet.

På tilbud nu, Maxxis All Terrane Tubular til den bedste pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hos bikeinn, Kan du finde udstyr til Hjul og dæk, extra mange Dæk. Vi har mange forskellige Dæk, lige til at klarer dine daglige behov.

Funktioner Maxxis All Terrane Tubular

Anbefalet brug
Hjuldiameter
Form for dæk
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk