`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Maxxis

Maxxis Beaver Aramidic Lining 29 X 2.00

  • Maxxis Beaver Aramidic Lining 29 X 2.00
  • Maxxis Beaver Aramidic Lining 29 X 2.00

Maxxis Beaver Aramidic Lining 29 X 2.00

Produktbeskrivelse Maxxis Beaver Aramidic Lining 29 X 2.00

Specielt designet til racing i ugunstige forhold, Beaver har et mønsterdesign ideel til våde og mudrede forhold. Den dobbelte forbindelse slidbane udnytter en hård bundlag at reducere rullemodstand og give knop støtte, mens siped, blødere ydre lag giver enestående greb på våde sten og rødder. The Beaver er en akvatisk venlige dyr af et dæk!

Funktioner:

M326P

Våde og mudder betingelser

Dual Compound Technology

Specifikationer:

Vægt: 490 (g)


Lige nu har vi tilbud på Maxxis Beaver Aramidic Lining 29 X 2.00. Kig ind i vores online cykel butik, hos bikeinn har vi de bedste varer, så du får det bedste ud af din træning, med det bedste cykel udstyr. Vi har også varer som cykel, og alt det gode fra Maxxis, til de bedste priser.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Maxxis dæk

-

Modtaget torsdag testede dæk og super fredag ​​godt greb i mudret og virkelig tilfreds med købet. Ved ulemper har jeg modtaget en faktura fra den schweiziske stilling til en anden rækkefølge på sitet Bikeinn CHF 44.- til commade 220, hvoraf 20% må jeg sige Kiss cool effekt er vanskelig at passere. På fakturaen der var navnet GLS firma, der tilsyneladende gør transporten. Jeg tror, ​​han ville være d'indiquer disse ekstra omkostninger.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk