`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Maxxis

Maxxis Griffin Butyl 27.5 X 2.40

  • Maxxis Griffin Butyl 27.5 X 2.40
  • Maxxis Griffin Butyl 27.5 X 2.40

Maxxis Griffin Butyl 27.5 X 2.40

Produktbeskrivelse Maxxis Griffin Butyl 27.5 X 2.40

Vores downhill atleter står over for en bred vifte af terræn og betingelser i løbet af en sæson. Til tørre og hardpack kurser, har Maxxis udviklet Griffin. Det slidbanemønster er mindre aggressiv end andre dæk på vores linje, men stadig bruger den holdbare kabinet Maxxis DH dæk er kendt for. Knapperne er mindre og mere tæt afstand, med stærkt rampet forkanter at holde rullemodstanden ned på spor med masser af pedalerne.

Funktioner:

Mindre aggressive slidbanemønster

3C Maxx Grip og Super Tacky tilgængelig

Specifikationer:

Vægt: 1.190 (g)


Hos bikeinn har vi kun høj kvalitets cykel vare, så du kun skal tænke på træning. Leder du efter en Maxxis Griffin Butyl 27.5 X 2.40? Er heldet med dig! Vi har bikeinn i vores online Hjul og dæk katalog og Dæk, vi tilbyder cykel, hvis du står og mangler. Læg i kurven og modtag dem på kun få dage.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk